Ben je een huidige student? Bekijk dan de studiegids voor het programma van het huidige studiejaar.

Studieprogramma van Pre-master Notarieel Recht

In de Pre-master Notarieel Recht volg je een maatwerkprogramma dat is afgestemd op jouw universitaire vooropleiding. Per aanvraag wordt gekeken welke vakken gevolgd moeten worden om de benodigde kennis bij te spijkeren. 

Ben je benieuwd welke vakken deel uitmaken van de bachelor Notarieel Recht? Bekijk het studieprogramma.

Studieprogramma

  • Studieprogramma pre-master Notarieel Recht

    Je volgt een individueel maatwerkprogramma. Het programma bestaat uit enkele vakken die nog nodig zijn om toegelaten te worden tot de master Notarieel Recht en om ervoor te zorgen dat je civiel effect verkrijgt na het afstuderen van de master. De aanmelding loopt via Studielink. Voor algemene informatie over het programma kun je contact opnemen met studieadviseurs [at] jur.ru.nl

    Bekijk jaarprogramma

Voltijd of deeltijd?

Je kunt kiezen voor de pre-master in voltijd of in deeltijd. Als deeltijdstudent krijg je toegang tot de weblectures van de hoorcolleges. Deze weblectures kun je thuis op elk gewenst moment terugkijken. De werkgroepen vinden grotendeels overdag plaats. Kies je voor de voltijdse variant? Dan gaan we ervan uit dat je zowel de hoor- als werkcolleges overdag bijwoont. Je krijgt dan dus geen toegang tot de weblectures.

Ook voor de masterfase geldt dat je deze als voltijdse student of als deeltijdstudent kunt volgen. Als deeltijdstudent krijg je toegang tot de weblectures, als voltijdse student niet. Bovendien betaal je deeltijdstudent minder instellingscollegegeld dan als voltijdse student. Dit is alleen van toepassing als je al een masterdiploma hebt behaald.