Ben je een huidige student? Bekijk dan de studiegids voor het programma van het huidige studiejaar.

Studieprogramma van Pre-master Notarieel Recht

De pre-master Notarieel Recht is eigenlijk geen pre-master maar een deficiëntietraject. Je volgt een van tevoren vastgesteld vakkenpakket uit de bacheloropleiding Notarieel recht om de benodigde kennis bij te spijkeren en om aan het eind van de master te voldoen aan de beroepsvereisten.

Ben je benieuwd welke vakken deel uitmaken van de bachelor Notarieel Recht? Bekijk het studieprogramma.

Studieprogramma

• Studieprogramma pre-master Notarieel recht

Bekijk hieronder het vastgestelde vakkenpakket uit de bacheloropleiding Notarieel recht.

Bekijk jaarprogramma

Voltijd of deeltijd?

Je kunt kiezen voor de pre-master in voltijd of in deeltijd.

Als deeltijdstudent krijg je toegang tot de weblectures van de hoorcolleges. Deze weblectures kun je thuis op elk gewenst moment terugkijken. De werkgroepen vinden grotendeels overdag plaats.

Kies je voor de voltijdse variant? Dan gaan we ervan uit dat je zowel de hoor- als werkcolleges overdag bijwoont. Bij voltijdsstudenten geldt voor het werkgroeponderwijs een actievedeelnameverplichting. Je krijgt geen toegang tot de weblectures.

Doorstromen naar het master in deeltijd? Dan dien je de pre-master ook als deeltijd te hebben gevolgd.