Ben je een huidige student? Bekijk dan de studiegids voor het programma van het huidige studiejaar.

Studieprogramma pre-master Tweejarige Educatieve Master Engels

Dit pre-masterprogramma ter voorbereiding op de Tweejarige Educatieve Master Engels duurt één studiejaar en is samengesteld uit kernvakken uit de bacheloropleiding Engelse Taal en Cultuur. Afhankelijk van je vooropleiding omvat de pre-master 30 tot 60 EC.

Onderwijsvormen

Studieprogramma

• Wo-studenten

Het pre-masterprogramma voor wo-studenten omvat 45 EC. Afhankelijk van je vooropleiding bestaat je pre-master uit een ander pakket:

• Studenten met een bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen met Engels of Taalwetenschap volgen pakket B.
    • Studenten met een bachelor Algemene Cultuurwetenschappen volgen pakket C.
    Studieprogramma Wo-studenten
  • Hbo-studenten

Dit pre-masterprogramma ter voorbereiding op de Tweejarige Educatieve Master Engels is een indicatie voor hbo-studenten van de lerarenopleiding Engels en omvat 45 EC. Deze vakken vormen samen pakket A.

Studieprogramma Hbo-studenten