Extra uitdaging

Als student aan onze universiteit vinden we het belangrijk dat je wordt uitgedaagd. Hiervoor hebben we verschillende programma’s ontwikkeld.

Honours Academy

Ben jij iemand die graag nét een stap verder gaat? Het is mogelijk om tijdens je bachelor of master een honoursprogramma te volgen: een mogelijkheid om je nog beter voor te bereiden op je loopbaan. Je gaat samenwerken met andere enthousiaste, gemotiveerde studenten, die naast hun studie iets extra’s willen doen om zich verder te ontwikkelen. 

Naar Honours Academy

United Netherlands High School Program

United Netherlands is een internationaal georiënteerde, door studenten geleide organisatie, die zich richt op de wereld van internationale betrekkingen en diplomatie. Je leert presenteren, onderhandelen en feedback geven en ontvangen. Tot slot sluit je af met een oefening waarbij je een land vertegenwoordigt in een debat over een actueel VN-onderwerp!

Radboud in'to Languages

Radboud in’to Languages verzorgt verschillende cursussen op het gebied van bijvoorbeeld overtuigen en presenteren en heeft ook een ruim aanbod aan taaltrainingen. Studenten kunnen tegen een gereduceerd tarief, tot wel 50% korting, deelnemen aan cursussen, zoals Arabisch, Chinees, Duits, Frans en Italiaans. Er zijn verschillende instroomniveaus, meestal variërend van A1 tot B2. Een uitgelezen kans om je talen bij te spijkeren en je te ontwikkelen. 

Naar Radboud in'to Languages

Ontdek meer mogelijkheden

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om jouw horizon te verbreden. Zo kan je buitenlandervaring opdoen, op meerdere gebieden inspraak hebben op het bestuur van de Universiteit en nog veel meer. Bekijk de webinar!