Ontmoet ons online

Ben je als internationale student geïnteresseerd in studeren aan de Radboud Universiteit, maar kun je ons niet persoonlijk bezoeken? We organiseren een aantal webinars voor studenten die overwegen bij ons te komen studeren, en je bent altijd welkom.

Webinars: wat kun je verwachten

Tijdens deze interactieve webinars geven we je belangrijke informatie over onze programma's, wonen en studeren in Nederland, carrièremogelijkheden, toelatingseisen, huisvesting en meer. Je krijgt ook de kans om vragen te stellen aan huidige studenten.

De inhoud van sommige webinars is afgestemd op de EU/EER of niet-EU/EER. Er zullen ook studenten uit landen in deze regio's hun ervaringen delen en vragen beantwoorden.

OnderwerpVoorDatumAanmelden
Webinar for admitted Master’s students: Housing informationEU/EER en non-EU/EER studenten (Master)25 April 2024Aanmelden 
Webinar for admitted Bachelor’s students: Housing informationEU/EER en non-EU/EER studenten (Bachelor)25 April 2024Aanmelden
Webinar for admitted EU/EEA students: What’s next?EU/EER studenten7 May 2024Aanmelden
Webinar for admitted non-EU/EEA students: What’s next?non-EU/EER studenten7 May 2024Aanmelden

Kan je niet deelnemen?

Registreer je toch maar voor het evenement, want de presentatie zal een week na het evenement on-demand te bekijken zijn! Je ontvangt inloggegevens die je toegang geven tot het platform.

Contact informatie

Heb je een vraag? Team Studievoorlichting staat klaar om te helpen!

Of mail ons: