Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Faciliteiten

Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het op de campus. Wil je wat last-minute boodschappen doen? Bezoek de Spar naast het Erasmusgebouw. Heb je ondersteuning tijdens je studie nodig of wil je carrièreadvies? Ga langs bij de Career Service en praat met onze studieadviseurs. Onze studiefaciliteiten hebben interactieve white boards, waardoor het makkelijk is om interactief te werken. Wil je bijdragen aan een betere, duurzame wereld? Breng een bezoekje aan Radboud Green Office of word lid van een van onze vele studentengroepen en -verenigingen.

Campus Tour

Hoe ziet de campus van de Radboud Universiteit er eigenlijk uit? Lieke neemt je in deze video mee over onze groene campus en laat je graag al onze faculteiten én faciliteiten zien!

Faculteit der Letteren

letteren

Faculteit der Management

management

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

rechten

Faculteit der Medische Wetenschappen

Medisch 2

Faculteit Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen

filosofie

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

wiskunde

Faculteit der Sociale Wetenschappen

High Field Magnet Laboratory
High Field Magnet Laboratory

Een van de weinige faciliteiten met statische hoog magneetvelden wereldwijd

Donders Instituut
Donders Instituut

Een onderzoekscentrum dat zich richt op menselijk(e) cognitie en gedrag

Computer Lab in Humanities Lab
Humanities Lab

Een instituut dat bestaat uit een computerlab, CLS-lab en videolab voor onderzoek binnen de letterenfaculteit.

Universiteits- bibliotheek

UB 2

In de Universiteitsbibliotheek kan je in alle rust studeren. Met meer dan 1.000 plekken is er vaak genoeg plek om te studeren! Naast de Centrale UB hebben we nog 5 faculteitsbibliotheken verspreid over de campus.

Radboud Sportcentrum

7039_1
In het Radboud Sportcentrum (RSC) kun je meer dan 80 sporten beoefenen en proberen en daardoor zit er altijd wel iets tussen dat bij jou past! Zowel studenten, alumni, bedrijfs- en particuliere sporters zijn van harte welkom!

Studentenkerk

Studentenkerk 2

In de Studentenkerk kun je mensen ontmoeten, kan en mag je jouw verhaal vertellen, je twijfels uiten, vragen stellen en kun je tijdens je ambitieuze en drukke studentenleven even op adem komen.

Cafés en restaurants voor ontspanning

De Radboud Universiteit is niet alleen een plek om te studeren en sporten, maar ook om samen te komen met andere studenten. Zo huisvest ons restaurant De Refter zes verschillende food counters. Verder hebben we nog Café C waar je terecht kunt voor een overheerlijke koffie, lekkere lunch of gezellige borrel. Ook is er het Café The Yard in het RSC waar je je hapjes en drankjes kunt nuttigen op het mooie buitenterras. Natuurlijk kun je ook altijd nog altijd snel een study snack halen bij de Spar die in het Erasmusgebouw ligt.

Bar Cultuur Café
Cultuur Café
Coffee Corner
Coffee Corner UB
Spinoza DE Café
Spinoza DE Café