Gastcolleges Kunstgeschiedenis

Wil je jouw leerlingen laten kennismaken met kunstgeschiedenis? En wil je ze hulp bieden in het oriëntatieproces voor de vervolgstudie? Dan biedt de opleiding Kunstgeschiedenis hiervoor een mooie gelegenheid in de vorm van een aantal gastcolleges Kunstgeschiedenis bij jou op school. Docenten van de opleidingen Kunstgeschiedenis delen hun enthousiasme voor het vak én voor de wetenschap. Zo maken jouw leerlingen kennis met een opleiding die aansluit bij het schoolvak Kunst Algemeen. De lezingen zijn geschikt voor alle leerlingen die een interesse hebben in (beeld-)cultuur.

Thema's

De gastcolleges zijn bedoeld voor leerlingen uit 5 of 6 vwo en bestaan uit een interactieve hoorcollege met veel ruimte voor vragen en discussie. Wij bieden de colleges aan voor scholen in de regio (45 minuten-1 uur reisafstand, daarbuiten in overleg). Je kunt kiezen uit een van de onderstaande thema’s:

Interesse?

Een samenvatting van de inhoud van de gastcolleges kun je hierboven vinden. Let op: aan het verzorgen van een gastcollege zijn kosten verbonden. Bekijk hierboven de voorwaarden of neem voor meer informatie contact op via onderstaand e-mailadres.