Aanvragen posters schoolvakken

 

Posters Nederlands, Engels, Frans, Duits, CKV, Kunst Algemeen, Geschiedenis, Spaans, Grieks en Latijn

Voorbeeld van de posters die besteld kunnen worden voor in het klaslokaal.

Wil jij je leerlingen laten zien hoe veelzijdig een talenstudie is, welke kunstwerken er bij Kunstgeschiedenis behandeld worden of hoe relevant de studie Geschiedenis is? Vraag dan gratis posters aan voor in de klaslokalen. De relevante opleidingen worden vanuit het perspectief van docenten, studenten en oud-studenten belicht. Hieronder vind je voorbeelden van hoe de posters van Nederlandse Taal en Cultuur eruit zien.

Voor docenten Nederlands

Speciaal voor in het klaslokaal van Nederlands, zijn er naast de posters over de veelzijdigheid van de studie Nederlandse Taal en Cultuur nog 3 andere posters verkrijgbaar. Wil jij je leerlingen op een speelse manier de herkomst van woorden laten ontdekken? Vraag dan de gratis posters Betekenissen aan de wandel, Kaas uit het Latijn en Snakken en Snacken aan. Op deze posters worden verbanden, afleidingen en de herkomst van woorden gevisualiseerd. Via de QR-code op de poster kunnen leerlingen de antwoorden en toelichtingen vinden.

Posters die besteld kunnen worden voor in de klas voor het vak Nederlands.

Contact

Heb je vragen over de aan te vragen posters? Neem contact op met het Radboud Pre-University College of Society. We helpen je graag verder.