Voorlichtingsactiviteiten

Heb je interesse in een bachelor, pre-master of master aan de Radboud Universiteit? Meld je dan aan voor onze voorlichtingsactiviteiten en kom erachter of een opleiding echt bij jou past.

Bachelorevents

Online Oriëntatieweek

2 t/m 5 oktober 2023. Twijfel je nog tussen opleidingen? Doe dan mee en ontdek per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn, of volg studiekeuzepresentaties.

Meer informatie

 

Bachelor Online Voorlichting

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bachelors. Op die manier leer je de opleidingen al goed kennen.

Meer informatie

 

Bachelor Open Dag

3 november en 4 november 2023. Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

Meer informatie

Proefstuderen

Tijdens deze dag ontdek je hoe het is om te studeren bij een opleiding van jouw interesse. Je bent samen met andere studiekiezers te gast bij een opleiding die je leuk lijkt. 

Meer informatie

Dagje Meelopen

Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag. Stel al je vragen en ervaar hoe het is om hier te studeren.

Meer informatie

Masterevents

Master Open Dag

23 november 2023. Ben je op zoek naar een master of pre-master? Kom dan naar de Master Open Dag! Je kunt voorlichting krijgen over ruim 50 masteropleidingen, 200 masterspecialisaties en 50 pre-masters. Ontdek zo welke master bij jou past!

Meer informatie

Master Meeloopdag

Loop een dag mee met een huidige masterstudent en spreek af op een dag die jou uitkomt. Op deze manier krijg je een goede indruk van de opleiding en kom je erachter of de master bij je past! 

Meer informatie

Heb je een vraag?

Team Studievoorlichting helpt je graag verder met al je vragen over voorlichtingsactiviteiten.
Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

App naar +31 6 25 31 90 96 of mail of bel ons:

+31 24 361 23 45