MAN-BPRO359B
Stage Bestuurskunde
Cursus informatieRooster
CursusMAN-BPRO359B
Studiepunten (ECTS)12
Categorie-
VoertaalNederlands
Aangeboden doorRadboud Universiteit; Faculteit der Managementwetenschappen; Bachelor Bestuurskunde;
Docenten
Coördinator
dr. J.A.M. de Kruijf
Overige cursussen docent
Docent
dr. J.A.M. de Kruijf
Overige cursussen docent
Contactpersoon van de cursus
dr. J.A.M. de Kruijf
Overige cursussen docent
Examinator
dr. J.A.M. de Kruijf
Overige cursussen docent
Collegejaar2022
Periode
FM-JAAR  (05-09-2022 t/m 04-09-2023)
Aanvangsblok
FM-JAAR
Onderwijsvorm
voltijd
Opmerking-
Inschrijven via OSIRISJa
Inschrijven voor bijvakkersNee
VoorinschrijvingNee
WachtlijstNee
Plaatsingsprocedure-
Cursusdoelen

In het tweede semester van het derde jaar bestaat de mogelijkheid stage te lopen. Het doel van de bachelorstage is om studenten kennis te laten maken met de praktijk van beleid, bestuur en/of organisatie door korte tijd te participeren in een voor de opleiding relevante organisatie. Het is de bedoeling dat de student een stage met een onderzoekscomponent uitvoert, waarin hij/zij o.a. onderzoek uitvoert voor de stageverlener. Voor de stage zijn 12 ECTS beschikbaar. Dit komt neer op 336 uur, ofwel ruim 9 weken bij een fulltime aanstelling bij de stage-biedende organisatie. Met het oog op een optimale leerervaring kan de student er voor kiezen om langer stage te lopen. Dat levert overigens geen extra studiepunten op.
Deze vorm van stage is onderdeel van het Bachelor curriculum, voor een stage in de master is het vak 'masterproject' relevant.

Inhoud
Raadpleeg het actuele stagereglement Bestuurskunde  voor meer informatie over het traject (te downloaden via de de algemene Brightspace pagina Bestuurskunde en de vakgebonden pagina Stage Bestuurskunde van het desbetrefffende studiejaar (Man-BPRO359B).
Niveau

Voorkennis
Je mag met de bachelorstage in beginsel niet eerder starten dan nadat je 120 EC van het bachelorprogramma hebt behaald, daarnaast moeten alle methodenvakken afgerond zijn.
Toetsinformatie
Voor de stage dient een apart verslag worden geschreven waarin je reflecteert op de stage, de organisatie en je jouw leerervaringen beschrijft. Het stageverslag wordt beoordeeld met voldaan/niet voldaan.

Je krijgt standaard 12 EC voor afronding van een stage, ook wanneer je meer dan het minimum aantal uren zoals in de studiehandleiding vermeld bij de stageorganisatie hebt gewerkt.
Bijzonderheden

Niveau
Ba 3

Werkvormen
Cursusgebeurtenis

Hoorcollege

Toetsen
Stageverslag
Weging1
ToetsvormStageverslag
GelegenhedenBlok FM-JAAR