RDA-ZE1
Zelfevaluatie 1
Cursus informatieRooster
CursusRDA-ZE1
Studiepunten (ECTS)10
CategorieMA (Master)
VoertaalNederlands
Aangeboden doorRadboud Universiteit; Radboud Docenten Academie; Radboud Docenten Academie;
Docenten
Examinator
drs. A.J. Aardema
Overige cursussen docent
Contactpersoon van de cursus
L.H. van der Zee
Overige cursussen docent
Collegejaar2018
Aanvangsblok
FEB19/  SEP18
Onderwijsvorm
voltijd
Opmerking-
Inschrijven via OSIRISJa
Inschrijven voor bijvakkersNee
VoorinschrijvingNee
WachtlijstNee
Plaatsingsprocedure-
Inhoud
In dit tentamen reflecteer je op de eerste helft van je opleiding. Je betrekt daarin de stage én het opleidingsonderwijs. Aan de hand van een aantal deelvragen en -opdrachten analyseer je je eigen ontwikkeling tegen de achtergrond van de leerdoelen voor de rollen van ‘Vakdidactisch specialist’, ‘Pedagoog’ en ‘Professional’. Je bekijkt kortom in hoeverre je jezelf in staat acht om zelfstandig en met verantwoordelijkheid les te geven met ‘begeleiding op afstand’. Daarnaast blik je vooruit op je ontwikkeling in de tweede helft van de opleiding.
 
Beoordelingscriteria
Met dit tentamen laat je vooral  zien dat je de leerdoelen hebt gehaald die horen bij de rol van de ‘Professional’ in de eerste helft van de opleiding: evaluatie, regie en identiteit. Daarnaast laat je zien dat je beschikt over de kennis die na de eerste helft van de opleiding wordt verwacht van een ‘Vakdidactisch specialist’ en een ‘Pedagoog’. De beoordelingscriteria zijn vastgelegd in het beoordelingsformulier dat te vinden is in de tentamenhandleiding.
Werkvormen
Je schrijft een verslag waarin je je analyse van je eigen ontwikkeling laat zien, onderbouwd met literatuur en een portfolio van je activiteiten.

Toetsen
Zelfevaluatie 1
Weging1
ToetsvormTentamen
GelegenhedenBlok FEB19, Blok FEB19