RDA-ZE2
Zelfevaluatie 2
Cursus informatieRooster
CursusRDA-ZE2
Studiepunten (ECTS)5
CategorieMA (Master)
VoertaalNederlands
Aangeboden doorRadboud Universiteit; Radboud Docenten Academie; Radboud Docenten Academie;
Docenten
Examinator
drs. A.J. Aardema
Overige cursussen docent
Contactpersoon van de cursus
L.H. van der Zee
Overige cursussen docent
Collegejaar2018
Aanvangsblok
FEB19/  SEP18
Onderwijsvorm
voltijd
Opmerking-
Inschrijven via OSIRISJa
Inschrijven voor bijvakkersNee
VoorinschrijvingNee
WachtlijstNee
Plaatsingsprocedure-
Cursusdoelen
Dit tentamen heeft vooral betrekking op de leerdoelen die horen bij de rol van ‘Professional’. De beoordelingscriteria zijn vastgelegd in het beoordelingsformulier dat terug te vinden is in de tentamenhandleiding.
Inhoud
In dit tentamen reflecteer je op de tweede helft van je opleiding. Je betrekt daarin de stage én het opleidingsonderwijs. Je analyseert je eigen ontwikkeling tegen de achtergrond van de drie rollen en de mate waarin je in staat bent om zelfstandig en met verantwoordelijkheid les te geven als beginnend docent in een reguliere baan in het onderwijs. Daarnaast blik je vooruit op je verdere ontwikkeling als docent en de begeleiding die je daarbij nog nodig hebt van je toekomstige werkgever.
Voorkennis
Het tentamen ‘Zelfevaluatie 1’ moet met een voldoende zijn afgesloten. Voor het behalen van het tentamen ‘Zelfevaluatie 2’ is het afronden van het verdiepingsthema ook een voorwaarde. Dit betekent dat het cijfer van ‘Zelfevaluatie 2’ pas definitief wordt (en dus pas in Osiris geregistreerd wordt) als je het verdiepingsthema hebt afgerond.

Werkvormen
Je schrijft een kort verslag waarin je je eigen ontwikkeling analyseert. Deze analyse onderbouw je met een portfolio van je activiteiten. Het verslag en het onderliggende portfolio is onderwerp van een gesprek met opleiders.

Toetsen
Zelfevaluatie 2
Weging1
ToetsvormTentamen
GelegenhedenBlok FEB19, Blok FEB19