Resultaat 1 - 20 van 198 resultaten
  • Schilderen met Bob Ross

Het accepteren van gemaakte fouten is misschien wel één van de moeilijkste dingen om te doen. Een bekende krullenbol uit de vorige eeuw wist hier wel raad mee. Met een kwast in de hand leerde hij menig creatieveling thuis dat het oké is als er dingen mis gaan in het leven.

• Wellbeing Markt

Op woensdag 5 oktober is de Wellbeing Markt achter in de Refter.

• Gescheurde meniscus niet opereren bij artrose in de knie

Als bij patiënten met artrose in de knie een gescheurde meniscus wordt vastgesteld kan het gescheurde deel operatief worden verwijderd.

• On the origin and function of renal magnesium transport

• Hoe overleef ik mijn bestuursjaar?

Je staat aan het begin van een ongelofelijk jaar. Cobo’s, vergaderingen, borrels, nieuwe leden: misschien heb je zelfs je eerste pak gekocht! In deze workshop ga je kijken hoe je omgaat met de drukte van het bestuursleven.

• Zelfvertrouwen

Tijdens de training perfectionisme leer je wat perfectionisme voor jou betekent, hoe je de gezonde elementen ervan kunt behouden en hoe je anders omgaat met het toxische, veeleisende deel ervan.

• Oratie mw. prof. dr. Y. Schoon

• Positive self-talk

Deze workshop wordt in het Engels gegeven.

• How Augmented Reality and 3D Visualization Techniques can be used in Clinical Practice and during the treatment of Craniosynostosis

• Do you believe your own thoughts?

Deze workshop wordt in het Engels gegeven.

• Laat je inspireren! Over vallen en opstaan.

Praten over je (mentale) gezondheid is belangrijk. Tijdens deze lunchlezing delen drie studenten en alumni van de Radboud Universiteit hun verhaal.

• Stiltewandeling

Het studentenleven kan enorm druk zijn: het balanceren van deadlines, afspreken met vrienden en het bijhouden van je eigen huishouden kost veel tijd en energie. Kom even helemaal tot rust en doe mee aan een stiltewandeling door de prachtige Hortus Botanicus.

• The Future Of Us

Donderdag 6 oktober 2022 is het zover: Dan vindt voor de vierde keer het innovatieve en informatieve festival The Future of Us plaats op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem.

• AD(H)D & Studeren

Ben jij een student met AD(H)D (symptomen) en ervaar je problemen met overzicht houden in je leven of studie? Vind je het lastig om alle ballen in de lucht te houden? Of merk je dat je veel stress ervaart bij het studeren? Dan is deze workshop wat voor jou!

• Hidden fears

• Oratie mw. prof. dr. N. Wagner

• Borduren

Tijdens deze workshop leer je borduren! Sluit aan en leer de cross-stitch techniek. Je hoeft geen ervaring te hebben en niets mee te nemen. Kom even helemaal tot rust en ontspan met naald en draad.

• Mindfulness

Neem een momentje pauze van je dagelijkse drukte en kom tot rust tijdens deze workshop mindfulness. Na afloop kun je blijven hangen om gezellig na te praten. De workshop wordt gegeven door Stephanie Teunesen, lid van Alternatieve Studentenvereniging Karpe Noktem.

• Prestatiedruk

Bijna iedereen voelt wel eens de druk om te moeten presteren. Het is dan ook belangrijk om stil te staan bij wat prestatiedruk precies is en hoe het door medestudenten wordt ervaren.

• Happy Life: Agamben's Poetico-Philosophical Experiment

Vanwege de haarscherpe, maar donkere weergave van de westerse politieke geschiedenis die het bevat, maakte de publicatie van Homo sacer in 1995 de Italiaanse filosoof Giorgio Agamben even beroemd als berucht.