Resultaat 1 - 20 van 221 resultaten
  • Assertiviteit

Tijdens de training assertiviteit oefen je verschillende sociale vaardigheden door middel van rollenspellen en situaties uit je eigen leven.

• De veerkrachtige anesthesioloog: Persoonlijkheid en stress in anesthesiologen

Anesthesiologen worden regelmatig geconfronteerd met hoog complexe en dynamische patiënt-gerelateerde crisis situaties. Deze situaties kunnen zeer stressvol zijn.

• Oratie dhr. prof. dr. R. van Rij

Leeropdracht: Experimentele Virologie

• Radboud Alumni Gala

Award-uitreiking en feest met o.a. Ronnie Ruysdael: De Vereeniging Nijmegen Een spetterend gala in de Vereeniging op 30 september vormt het hoogtepunt van deze eerste Radboud Alumni Award. Steun je favoriet met jouw stem en kom ook!

Open Huis

De Faculty of Science is jarig en opent haar deuren. Vier onze 65e verjaardag mee met een feestelijk programma op zaterdag 1 oktober voor jong en oud.

Radboud Go Abroad

Wil je een deel van je opleiding in het buitenland doorbrengen? Een internationale studie- of stageperiode kan een heel waardevolle toevoeging en bijzondere ervaring zijn.

• Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

• EHBO bij mentale klachten in je sociale omgeving

Wat doe je als je merkt dat het niet zo lekker gaat met iemand in jouw omgeving of met jezelf? Wanneer wordt het tijd om aan de bel te trekken? Hoe maak je dit bespreekbaar met anderen? En wat kan je zelf doen?

• Dissecting and exploring the immune cell landscape in cardiovascular disease

• Cursus Education in a Nutshell (22EIN10)

Tijdens deze cursus leer je om didactische basisprincipes over (online) doceren en (afstands)leren te relateren aan je rol als docent aan de Radboud Universiteit.

• Meditatief zingen

Samen zingen ontspant en verbindt! Sluit aan en zing de mooie meditatieve liederen van Taizé en Iona samen met je medestudenten in de Studentenkerk. Voor deze workshop is geen zangervaring vereist: iedereen mag meezingen.

• Slijtage aan tandheelkundige composieten en zelfherstellende tandheelkundige composieten

Ernstige gebitsslijtage heeft grote invloed op het uiterlijk, het mondcomfort en het algehele functioneren van patiënten. Directe composietrestauraties worden steeds vaker gebruikt voor uitdagende behandelingen bij patiënten met ernstige tandslijtage.

• Studeren met AD(H)D

Tijdens de training studeren met AD(H)D leer je meer over hoe AD(H)D en studeren voor jou het beste werkt.

• Soulcollage

Deze workshop wordt in het Engels gegeven.

• Combined acquisition and data processing strategies for optimized MR spectroscopic imaging of the prostate

• Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee met de Online Oriëntatieweek. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Meld je nu aan!

• Gwen van Poorten

Let op: deze lezing begint stipt om 19:00 uur. Ben daarom graag uiterlijk om 18:45 aanwezig.

• Diversity Day 2022

Op Diversity Day erkennen bedrijven dat diverse teams zich vertalen in meer creativiteit, inzichten en productiviteit. Het erkent dat iedereen uniek en anders is en samen een sterk geheel vormt.

• Zaai je eigen geluk

Tijdens deze workshop laat je je inspireren door Sam en Elma. Sam en Elma hebben na hun studie met veel plezier gewerkt in commerciële functies.

• Heroriëntatie studiekeuze

Tijdens de workshop heroriëntatie studiekeuze leer je meer over je interesses, je talenten, je waarden en wat jou drijft en motiveert. Vervolgens maak je de vertaalslag naar bij jou passende studies.