Resultaat 1 - 20 van 320 resultaten
  • Studenten achter een laptop in de Refter op de Radboud Universiteit.

Master Online Voorlichting

Bekijk voorlichtingsvideo's van onze masteropleidingen in ons online platform. Meld je aan en bekijk de video's waar en wanneer je wilt.

• Students sitting in the grass in Summer

Bachelor Online Voorlichting

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

•  Students walk through the dentistry building of Radboud University.

Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

• Honoursstudenten overleggen met elkaar

Voorlichtingsweken Honours Academy

Heb je nog een vraag aan de programmacoördinator of een student die het programma volgt? Stuur dan een mail naar honours [at] ru.nl en beantwoorden we zo snel mogelijk jouw vraag.

Vijfdelige cursus Young Leadership for Sustainability

Tijdens de cursus Young Leadership for Sustainability leer je hoe je anderen motiveert tot duurzame verandering en innovatie, hoe je daarover een goed gesprek voert, hoe je de leidende community versterkt en wat hierin jouw eigen drijfveren zijn.

• Logo van de theatervoorstelling Jesus Christ Superstar. Op het logo staat de naam van de voorstelling.

Workshop en theatervoorstelling Jesus Christ Superstar

Doe mee met de workshop en verdiep je in het verhaal, enkele hits en de geschiedenis van de meeslepende rock opera Jesus Christ Superstar. De week erna op woensdag 17 april bezoeken we samen de voorstelling in de Stadsschouwburg Nijmegen.

• Zwartwit foto van het Dominicanenklooster in Huissen.

24-uursretraite TIME OUT

Heb jij zin om er even helemaal uit te gaan en je batterij goed op te laden? De Studentenkerk organiseert op zondag 14 april een 24-uursretraite in het Dominicanenklooster in Huissen. De eigen bijdrage hiervoor is 40 euro.

• Active Bystander Training

Active Bystander Training Online

Tijdens deze bondige training krijg je inzicht in hoe je adequaat kunt reageren op ongewenst gedrag.

SteR-promovendipresentatie Samuel Ballin

Op maandag 15 april geeft Samuel Ballin een promovendipresentatie.

• Student Sociologie

Proefstudeerdag Sociologie

Tijdens een Proefstudeerdag kom je een dag langs op de campus en volg je een speciaal programma samen met andere studiekiezers. Zo krijg je een goede indruk van de universiteit en de opleiding.

Lichtgestuurd Marangoni-effect voor uit-evenwicht-systemen met emergente eigenschappen

In de biologische wereld vertonen organismen een rijk palet aan functionele gedragingen zoals groei, deling, reactie op prikkels of taxis, waardoor ze zich kunnen aanpassen en kunnen gedijen in hun omgeving.

A Normal Country? Civic Acquiescence in Historical Perspective

Russian society failed to mount effective resistance to increasingly authoritarian political trends, and ultimately acquiesced to the war on Ukraine turning Russia into a pariah state.

De route van voeding naar gedrag en vice versa: verbanden van het vroege leven tot de adolescentie

Impulsief gedrag hangt samen met onder meer neurologische afwijkingen en verminderde academische vaardigheden.

• Nijmegen in de vuurlinie

Expositie in het Huis: Jongeren in de Vuurlinie

In het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis is twee maanden lang de expositie ‘Jongeren in de Vuurlinie’ te zien. Deze expositie is gebaseerd op het onderzoek van historicus Joost Rosendaal.

Reference-free structural elucidation of agrochemical transformation products using infrared ion spectroscopy

.

• Windmills on hills

Workshop Duurzame (loop)baan

In deze workshop krijg je tips, adviezen en hulpbronnen die nodig zijn om jouw carrière een duurzame boost te geven.

Angstcircuits in de hersenen

Het herkennen van mogelijke gevaren is belangrijk voor goede besluitvorming, maar te veel angst kan leiden tot angststoornissen en overdreven mate van angst, zoals voorkomt in post-traumatische stressstoornis (PTSS) en angstgeneralisatie.

• Hero Open Access

Publishing Open Access: Een praktische gids

Deze presentatie geeft u de informatie die u nodig heeft om te navigeren en beslissingen te nemen over de verschillende open access publicatieopties.

Grip op je scriptie

Tijdens de training grip op je scriptie analyseer je je jouw scriptieproces en vind je aanknopingspunten om weer in beweging te komen en/of te blijven met je scriptie.

Autonomie van de leraar

De leraar speelt een sleutelrol bij het geven van onderwijs en het afnemen en beoordelen van examens.