Agenda

Resultaat 1 - 11 van 11 resultaten
 • Proefstuderen

  Tijdens een Proefstudeerdag ontdek je samen met andere studiekiezers hoe het is om te studeren bij een opleiding van jouw interesse. Bij je aanmelding kies je de opleiding waar jij interesse in hebt. Bijna elke bacheloropleiding biedt minstens één keer per jaar een Proefstudeerdag aan.

 • Nimma Talks; je mag me alles vragen

  Nimma Talks presenteert: 'Je mag me alles vragen'

  Weet je even niet meer welke kant je op moet? Of ben je heel nieuwsgierig naar het levensverhaal van bijzondere mensen? 

 • Regional Sustainability

  RCSC seminar on Regional Sustainability

  In 2019 gingen twee in Berlijn gevestigde organisaties, het Haus der Kulturen der Welt (HKW) en het Max Planck Institute for the History of Science (MPIWG), een ambitieuze field-based samenwerking aan met het stroomgebied van de Mississippi en de overvloed aan menselijke en niet-menselijke actore

 • Vijfdelige cursus Revolutie & Democratie

  Sinds de aanval van Trumps stoottroepen op het Capitool in Washington op 6 januari 2021 en zeker sinds de inval van Poetins Rusland in ‘broederland’ Oekraïne op 24 februari 2022, weten wij opnieuw waar wij in het Westen voor staan: voor vrijheid en democratie en tegen onderdrukking en autoritaris

 • Master's Virtual Open Day

  Overweeg je als internationale student om aan de Radboud Universiteit te studeren, maar wil je graag meer weten over onze opleidingen en faciliteiten? Dat kan tijdens onze Virtual Open Day.

 • Bachelor's Virtual Open Day

  Overweeg je als internationale student om aan de Radboud Universiteit te studeren, maar wil je graag meer weten over onze opleidingen en faciliteiten? Dat kan tijdens onze Virtual Open Day.

 • Online Oriëntatieweek

  Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee met de Online Oriëntatieweek. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Meld je nu aan!

 • Grande Final Innovation Competition

  De Innovation Competition is een trainingsprogramma georganiseerd door Mercator Launch. Onderzoekers volgen een programma waarin ze verschillende vaardigheden geleerd krijgen om een idee uit te werken. Tijdens de Grande Finale pitchen de onderzoekers dit idee voor een deskundige jury.

 • Master Open Dag

  Studeer je aan een andere universiteit of hogeschool en ben je op zoek naar een master of pre-master? Kom dan naar de Master Open Dag! Je kunt voorlichting krijgen over ruim 50 masteropleidingen, 200 masterspecialisaties en 50 pre-masters.

 • Bachelor Open Dag

  Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag op 25 maart iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeerproeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

 • Radboud Master's Fair

  Studeer je aan de Radboud Universiteit en oriënteer jij je op een master? Ontdek op de Radboud Master's Fair welke nieuwe kennis je kunt opdoen en welke masters jij allemaal kunt volgen met jouw bachelor.