Resultaat 1 - 12 van 12 resultaten
  • BKO-informatiebijeenkomst (22-UTQ Info9)

Tijdens de BKO-informatiebijeenkomst kom je meer te weten over het BKO-traject aan de Radboud Universiteit en hoe jouw ontwikkelingstraject eruit kan komen te zien.

• BKO-community Z2

De BKO communities zijn bedoeld voor docenten in de afrondende fase van hun BKO-traject. Aan de hand van verschillende opdrachten werk je aan je ontwikkeling tot docent.

• Cursus Education in a Nutshell (23EIN13)

Tijdens deze cursus leer je om didactische basisprincipes over (online) doceren en (afstands)leren te relateren aan je rol als docent aan de Radboud Universiteit.

• Cursus Toetsen en leren

Tijdens deze cursus en met behulp van opdrachten die aansluiten bij jouw eigen onderwijspraktijk werk je aan de verbetering van jouw toetsen. Je gaat dieper in op de relatie tussen toetsen en leren en welke rol toetsing speelt in het onderwijs.

• Training Scriptie- en stagebegeleiding (22-TIS-8)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische achtergrond van scriptie- en stagebegeleiding. Ook kijken we naar wat studenten nodig hebben, wat hun opleiding vereist en wat jouw begeleidingsstijl is.

• Cursus Education in a Nutshell (23EIN14)

• Cursus Education in a Nutshell (23EIN15)

• Training Scriptie- en stagebegeleiding (22-TIS-9)

• Cursus Education in a Nutshell (23EIN16)