Resultaat 1 - 6 van 6 resultaten
  • Studenten zitten achter elkaar en maken digitaal tentamen

Toetsconferentie: Dromen, durven, doen!

Hoe kunnen we op een andere manier gaan toetsen aan onze universiteit? Die vraag staat centraal tijdens de eerste toetsconferentie op 8 december, georganiseerd door de Special Interest Group Toetsing van het Radboud Teaching and Learning Centre.

TLC Welkomstbijeenkomst (19-01)

Ben jij net begonnen als docent bij de Radboud Universiteit? Gun je zelf dan een kort moment van reflectie en sluit aan bij de welkomstbijeenkomst van het TLC. Reflectie en nieuwe collega's ontmoeten staan centraal.

• Justine Bakker geeft college

Anders kijken: over de noodzaak en uitdaging van een verscheidenheid aan perspectieven in je syllabus

In deze workshop ga je aan de slag met je eigen onderwijs syllabus. We gaan in gesprek over het belang van een verscheidenheid aan stemmen, perspectieven, achtergronden, invalshoeken en ervaringen in het vormgeven en de opzet van je onderwijs.

• broodje gezond

TLC Innovatielunch februari

Stuur docenten in opleiding samen met hun leerlingen de wijken in en laat ze inwoners van Nijmegen interviewen over opgroeien in de keizerstad.

TLC Welkomstbijeenkomst (20-04)

TLC Welkomstbijeenkomst (22-06)