Resultaat 1 - 13 van 13 resultaten
  • Portretten tentoonstelling Fugitives

Masterclass Kathryn Smith

In this masterclass, Kathryn Smith (Stellenbosch University) will explore the potential of the intersection of art and historical research for re-presenting and re-imagining the lives of marginalized people living under colonial rule.

Waardenburg en Neerijnen. Biografie van een kasteelensemble.

Ten noordoosten van Zaltbommel, aan de overkant van de rivier de Waal, ligt het landgoed Waardenburg en Neerijnen.

A Tale Of Tallness

Lichaamslengte biedt ons een inzicht in de levensstandaard tijdens de eerste twee decennia van het leven.

Art Histories in Dialogue: Decolonial Ecologies

Radboud Universiteit presenteert de lezingenreeks "Art Histories in Dialogue" georganiseerd door de Faculteit der Letteren en het Radboud Institute for Culture & History (RICH).

• Poster Werkstatt an der Grenze

Werkstatt an der Grenze 2024

Ben je geïnteresseerd in Europese geschiedenis, politiek en cultuur? Wil je in contact te komen met studenten over de grens? Dan is de summer school Werkstatt an der Grenze misschien iets voor jou.

Perceptual experience shapes how blind and sighted people express concepts in multimodal language

• professor Astrid van Oyen

Oratie professor Astrid Van Oyen

Hoogleraar aan de Radboud Universiteit / Faculteit der Letteren met de leeropdracht Archeologie spreekt op vrijdag 7 juni 2024 om 15.45 uur precies een inaugurele rede uit.

A view from somewhere. Viewpoint in the narratives of people with a schizophrenia diagnosis

.

Control of language in bilingual speakers with and without aphasia

Highlights in the Language Sciences Conference 2024

De Highlights in the Language Sciences Conference zal tussen 8 en 11 juli 2024 plaatsvinden op de Radboud Universiteit.

• Portret hoogleraar Ronald Kroeze

Oratie professor Ronald Kroeze

Hoogleraar aan de Radboud Universiteit / Faculteit der Letteren met de leeropdracht Parlementaire geschiedenis spreekt op vrijdag 11 oktober 2024 om 15.45 uur precies eenn inaugurele rede uit.

• Studenten aan de balie tijdens de open dag.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

• Twee studenten op de groene campus van de Radboud Universiteit

Master Open Dag

Kom naar de Master Open Dag! Ontdek onze campus en krijg informatie over al onze (pre-)masterprogramma's. Bij een aantal opleidingen kun je ook online deelnemen.