Resultaat 1 - 4 van 4 resultaten
  • Roze zaterdag, homomanifestatie in Haarlem, 1989. Foto: Noord-Hollands Archief/Fotoburo de Boer

Bijeenkomst onderzoeksgroep The Eighties over ‘Homopolitiek’

Op 24 juni duiken we dieper in de ‘homopolitiek’ van de lange jaren tachtig tijdens een bijeenkomst van The Eighties: Austerity, Reform, Conflict.

CPG op Historicidagen

Het CPG verzorgt een sessie tijdens de historicidagen in Maastricht. Thema van de sessie is Discipline en dissidenten. Een talkshow over politiek in de jaren tachtig.

• Portret hoogleraar Ronald Kroeze

Oratie professor Ronald Kroeze

Hoogleraar aan de Radboud Universiteit / Faculteit der Letteren met de leeropdracht Parlementaire geschiedenis spreekt op vrijdag 11 oktober 2024 om 15.45 uur precies eenn inaugurele rede uit.

Presentatie Jaarboek Parlementaire Geschiedenis 2024

In het Jaarboek Parlementaire Geschiedenis 2024 wordt de relatie tussen politieke partij en het parlement als centraal thema genomen.