Resultaat 1 - 6 van 6 resultaten

Symposium: ‘It is a Matter of Affect: Social Theory and Geographical Thought’

• Huib Ernste

Afscheidscollege professor Huib Ernste

Hoogleraar aan de Radboud Universiteit / Faculteit der Managementwetenschappen met de leeropdracht Sociale Geografie houdt op dinsdag 5 maart 2024 om 16.30 uur precies een afscheidsrede (in het Engels).

• Book Talk: Harry Pettit

Harry Pettit bespreekt zijn nieuwe boek The Labor of Hope: Meritocracy and Precarity in Egypt (Stanford University Press). Hij wordt bijgestaan door verschillende panelleden.

• Docentenmiddag Aardrijkskunde

Docentenmiddag Aardrijkskunde Radboud Universiteit op 21 maart, start 15.00h

• Docentenmiddag Aardrijkskunde

In navolging van succesvolle eerdere docentendagen organiseert de sectie Geografie, Planologie en Milieu samen met de Radboud Docenten Academie een docentenmiddag Aardrijkskunde op 21 maart.