beeldmerk van de alumni pubquiz

Alumnipubquiz

zaterdag 14 september 2024, 16:30 - 18:00
onderdeel van Open Monumentendag 2024

Sluit je bezoek aan de Open Monumentendag af met de Alumnipubquiz en beleef een namiddag vol plezier, uitdaging en nostalgie. Op 14 september nodigen we alle oud-studenten uit om opnieuw samen te komen en herinneringen op te halen terwijl we de hersens kraken. Verzamel je oude studievrienden/kennissen, vorm een team en ga de strijd aan. De rondes zullen gevuld zijn met uitdagende vragen, variërend van algemene kennis en popcultuur tot specifieke trivia uit jullie studietijd.

Het CultuurCafé en een gratis welkomstdrankje zorgen voor de perfecte sfeer om te netwerken en oude banden aan te halen. Of je nu komt om te winnen of voor de gezelligheid, de Alumnipubquiz belooft een avond vol plezier, leren, en hernieuwde vriendschappen. Meld je team snel aan, er is beperkt plek.

Aanmelden

De Alumnipubquiz vindt plaats op zaterdag 14 september tussen 16.30 – 18.00 in het CultuurCafé op de campus (open vanaf 15.30). De teamcaptain meldt zich aan als team van maximaal 5 personen.

Meld je nu aan

Open Monumentendag

Met de Alumnipubquiz sluiten we Open Monumentendag af. Beleef ons erfgoed tijdens Open Monumentendag op de Radboud Universiteit. Ontdek prachtige architectuur, unieke verhalen en verborgen parels op onze campus. Geniet van rondleidingen, lezingen en activiteiten voor jong en oud. Mis deze kans niet om een kijkje te nemen achter de schermen van onze monumentale gebouwen. Meer informatie volgt.

zaterdag 14 september 2024, 16:30 - 18:00
CultuurCafé