Luca Consoli
Luca Consoli

Are you curious? 3 gratis minicolleges over maatschappelijke thema’s

dinsdag 9 mei 2023, 19:30 - 21:30
Een Radboudgebaar

Ben jij nieuwsgierig naar de achtergronden bij actuele maatschappelijke thema’s? En wil je graag weten wat bepaalde kwesties voor jou betekenen? Speciaal voor jou en andere geïnteresseerden organiseert Radboud Academy ‘For the Curious cursussen’. In diverse college-reeksen belichten experts van de Radboud Universiteit op een toegankelijke manier maatschappelijke thema's vanuit verschillende wetenschappelijke invalshoeken. 
 
Op dinsdag 9 mei geven drie van onze docenten een gratis mini-college om je op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de wetenschap. Dr. Luca Consoli reflecteert over de consequenties van kunstmatige intelligentie in het dagelijks leven. Prof. dr. Lia Fluit deelt haar kennis over leren op de werkvloer. En dr. Ivo Nieuwenhuis spreekt over humor en humorschandalen. De experts bieden hun kennis aan in een heldere presentatie, geven antwoorden op je vragen en gaan graag met je in discussie over deze onderwerpen. Na de 3 mini-colleges is het mogelijk om na te kletsen in het LUX café.  

Locatie

LUX Nijmegen

Voor wie?

Alle inwoners van Nijmegen e.o. vanaf 18 jaar, het belooft een interessant, inspirerend en vooral leuk avondje uit te worden!

Tickets via LUX Nijmegen

Radboud academy in collegezaal
logo radboud academy
Wanneer
dinsdag 9 mei 2023, 19:30 - 21:30
Organisatie
Radboud Universiteit
Contactinformatie

Elles Droppers, senior marketing communicatie expert bij Radboud Academy: elles.droppers [at] ru.nlrel="noreferrer noopener" target="_blank"  
Janneke van der Leest, programmacoördinator van de for the Curious cursussen: janneke.vanderleest [at] ru.nl 
 
De drie sprekers zijn:  
Dr. Luca Consoli, prof. dr. Lia Fluit en dr. Ivo Nieuwenhuis.