Art Histories in Dialogue: Decolonial Ecologies

woensdag 8 mei 2024, 16:00 - 17:00
Voeg toe aan agenda

Radboud Universiteit presenteert de lezingenreeks "Art Histories in Dialogue" georganiseerd door de Faculteit der Letteren en het Radboud Institute for Culture & History (RICH).

Er zijn vier afzonderlijke sessies. De lezingenreeks richt zich op het geven van een caleidoscopische en transdisciplinaire kijk op hoe kunst en visuele cultuur vandaag de dag bestudeerd worden - of kunnen worden - en op het bieden van een platform voor vruchtbare uitwisseling tussen perioden, methodologieën en media. Dit wordt gedaan door wetenschappers uit verschillende vakgebieden uit te nodigen om hun onderzoek te presenteren en te discussiëren over het werk van anderen.

De lezing heeft Engels als voertaal.

woensdag 8 mei 2024, 16:00 - 17:00
Spreker
Prof. Joanna Page (University of Cambridge), prof. Rolando Vázquez (Universiteit van Amsterdam)
EOS N 01.610 (max. 70 personen, of online)
Contactinformatie

Voor vragen over dit evenement kun je contact opnemen met martesophie.meessen [at] ru.nl (martesophie[dot]meessen[at]ru[dot]nl).

* Verplicht veld
Wil je online of fysiek deelnemen aan de lezing?