Twee studenten op de groene campus van de Radboud Universiteit

Bachelor Open Dag

vrijdag 4 november 2022, 18:30 - zaterdag 5 november 2022, 15:30
Voorlichting
Je kunt je nu vooraanmelden. Je krijgt dan een e-mail zodra de aanmeldingen opengaan.

Op zoek naar een leuke studie? Dan zijn de Bachelor Open Dagen op vrijdag 4 en zaterdag 5 november iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt. Met keuze uit ruim 50 bacheloropleidingen (Nederlands en Engels) vind je altijd een opleiding die bij jouw interessegebied past.

Wil je goed voorbereid naar de Bachelor Open Dag? Bekijk dan alvast uitgebreide voorlichtingsvideo's in ons Online Platform.

Wat is er te doen?

Van alle bacheloropleidingen zijn er voorlichtingsrondes op de Open Dagen. Daar hoor je bijvoorbeeld meer over:

• De inhoud: waar gaat de studie precies over?
  • Het studieprogramma: welke vakken krijg je?
  • Aansluitende masters
  • Studeren in het buitenland
  • De overgang van het vwo naar de universiteit

Op vrijdag 4 november vinden de voorlichtingsrondes plaats tussen 18:30 en 22:00 uur en op zaterdag 5 november tussen 09:00 en 15:30 uur.

Tips voor jouw bezoek

Het programma van een open dag op de Radboud Universiteit zit propvol met activiteiten en voorlichtingsrondes. Dus hoe weet je nou waar je naartoe moet om het maximale uit zo'n dag te halen? Student Lynn geeft je 3 tips en laat je ondertussen alvast wat zien van de Nijmeegse campus.

vrijdag 4 november 2022, 18:30 - zaterdag 5 november 2022, 15:30
Radboud Universiteit
Contactinformatie

Heb je een vraag over de Bachelor Open Dag? Stel hem aan Team Studievoorlichting:

Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.