Twee studenten op de groene campus van de Radboud Universiteit

Bachelor Open Dag

zaterdag 25 maart 2023, 09:30 - 15:30
Je kunt je nu vooraanmelden. Je krijgt dan een e-mail zodra de aanmeldingen opengaan.

Met keuze uit ruim 50 bacheloropleidingen (Nederlands en Engels) vind je altijd een opleiding die bij jouw interessegebied past. Wil je goed voorbereid naar de Bachelor Open Dag? Bekijk dan alvast uitgebreide voorlichtingsvideo's in ons Online Platform.

Wat is er te doen?

Van alle bacheloropleidingen zijn er voorlichtingsrondes op de Open Dagen. Daar hoor je bijvoorbeeld meer over:

• De inhoud: waar gaat de studie precies over?
  • Het studieprogramma: welke vakken krijg je?
  • Aansluitende masters
  • Studeren in het buitenland
  • De overgang van het vwo naar de universiteit
Studenten aan het samenwerken op laptop.

Bekijk nu online voorlichtingsvideo's!

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bachelors. Leer de opleidingen alvast goed kennen. De ideale voorbereiding op de open dag.

Vooraanmelden
zaterdag 25 maart 2023, 09:30 - 15:30
Radboud Universiteit
Contactinformatie

Heb je een vraag over de Bachelor Open Dag? Stel hem aan Team Studievoorlichting:

Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.