Procap
Procap

Bedrijfspresentatie: Procap

donderdag 30 mei 2024, 13:30 - 14:45
Procap houdt zich bezig met ruimtelijke projecten.

Deze presentatie is onderdeel van de Career Day.

Meld je aan voor de Career Day (studenten)

Meld je aan voor de Career Day (alumni)

Over de sessie

Tijdens de sessie nemen Arjen Jansen en Stanzi Winkel je mee in het werkende leven bij Procap. We vertellen over Procap als bedrijf en over de diverse projecten waar wij vanuit Procap aan werken. Denk aan het managen van de gebiedsontwikkeling Rijnhaven in Rotterdam, het aardgasvrij maken van Schiermonnikoog, het adviseren over een alternatief voor de verbreding van de A27 bij Amelisweerd, het realiseren van flexwoningen voor spoedzoekers en het klimaatadaptief maken van Groningen.

Daarna zoomen we in op onze eigen projecten. We delen met je wat we leerden als projectmanagers voor de realisatie van maatschappelijk vastgoed, en hoe we om zijn gegaan met participatie en weerstand van bewoners tijdens de herontwikkeling van een wijk in Amsterdam. En wat komt er bij kijken als je het stationsgebied van Amersfoort wilt herinrichten of als je woningen wilt verduurzamen? Kortom: welke skills, inzichten en competenties kunnen jou helpen om een vliegende start te maken als professional? 

Procap

Over Procap 

Echt impact maken op onze leefomgeving, dat is waar we ons bij Procap voor inzetten! Met een flinke dosis energie, creativiteit en deskundigheid weten we als projectmanagers, adviseurs, omgevingsmanagers en teamcoaches een antwoord te bieden op vraagstukken van gebiedsontwikkeling tot duurzame mobiliteit en energie.

Wanneer
donderdag 30 mei 2024, 13:30 - 14:45
Organisatie
Career Service