Salveos
Salveos

Bedrijfspresentatie: Salvéos

donderdag 30 mei 2024, 12:00 - 13:15
Salvéos doet opdrachten voor publieke organisaties op het gebied van veiligheid, gezondheidszorg en lokale overheden.

Deze workshop is onderdeel van de Career Day.

Meld je aan voor de Career Day

Over deze sessie

Wat is consultancy eigenlijk? Misschien heb je de term al vaak voorbij zien komen als je online informatie zoekt. Consultants, Business Consultants, Management consultants, enzovoort. Het lijkt soms wel alsof er zoveel verschillende termen zijn dat het lastig is om het overzicht te bewaren.

Deze masterclass is er om daar wat meer duidelijkheid in te brengen. We gaan dieper in op wat consultancy precies inhoudt. Welke soorten zijn er en op welke niveaus kun je werken? En misschien nog belangrijker, wat voor taken voer je eigenlijk uit in dit vakgebied?

Maar wat heb je nodig om een goede consultant te zijn? In deze sessie laten we zien welke vaardigheden en eigenschappen belangrijk zijn. Zo kun je beter inschatten of consultancy iets voor jou is. Doe mee en ontdek of dit misschien jouw pad is!

Salveos

Over Salvéos 

Publieke organisaties vooruithelpen met kennis, daadkracht en vertrouwen. Dat is ons motto. Onze focus ligt namelijk op het sterker maken van maatschappelijke relevante organisaties. Als consultancybureau leveren wij professionals voor advies, implementatie en realisatie. Onze consultants hebben verschillende kennisgebieden, vaardigheden en ervaring. Rollen waarin we opereren zijn onder andere: project- en programmamanager, organisatie-/procesadviseur, implementatiemanager, HR-/Facility-/Communicatieadviseur en interim leidinggevende.

Wanneer
donderdag 30 mei 2024, 12:00 - 13:15
Organisatie
Career Service