Sparke & Keane

Bedrijfspresentatie: Sparke & Keane (Engels)

donderdag 30 mei 2024, 13:30 - 14:45
Sparke & Keane begeleidt organisaties bij complexe uitdagingen in domeinen als Finance, Business Intelligence, Duurzaamheid en Supply Chain.

Deze workshop is onderdeel van de Career Day.

Meld je aan voor de Career Day (studenten)

Meld je aan voor de Career Day (alumni)

Over de sessie

Een essentieel onderdeel van het leveren van waardevol en praktisch advies aan bedrijven is het vermogen om complexe processen te begrijpen. Deze vaardigheid stelt ons in staat om knelpunten op te sporen, verspilling te identificeren en de financiële, logistieke of milieu-impact te beoordelen. Bij Sparke & Keane is de basis van ons bedrijf gebaseerd op de Lean methodologie. We voorzien professionals van tools om deze processen te begrijpen en te visualiseren. Sterker nog, het merendeel van onze medewerkers bij Sparke & Keane heeft een Lean Belt en we gaan nog een stap verder door teams bij onze klanten te certificeren.

Om je een kijkje te geven in de Sparke & Keane methodologie, leidt deze workshop je door de essentie van Lean, waarbij theorie wordt gemixt met hands-on workshop. Bovenal biedt het een voorproefje van de dynamiek die inherent is aan de Lean aanpak en hoe het kan worden toegepast op een spectrum van zakelijke uitdagingen in domeinen zoals Finance, Business Intelligence, Duurzaamheid en Supply Chain.

Sparke and Keane

Over Spark & Keane

Wij zijn experts op het gebied van Finance & Control, Business Intelligence, Digitale Transformatie, Strategie Consulting en Project- & Programmamanagement. Duik in een wereld vol mogelijkheden met ons getalenteerde team in heel Zuid-Nederland!

Onze aanpak? Aandachtig luisteren, realistisch plannen en actie ondernemen op basis van lean methodologie. We zijn op zoek naar voorvechters die complexiteit moeiteloos vereenvoudigen en slimme oplossingen leveren.

Klaar om je A-game te brengen en consultancy te herdefiniëren? Kom werken bij Sparke & Keane, waar een niet te stoppen energie bloeit. Laten we samen de zakenwereld op zijn kop zetten!

donderdag 30 mei 2024, 13:30 - 14:45