Hardloopschoen op een grasveld

Blue Monday Campus Run

maandag 16 januari 2023, 16:00

Heb je last van minder energie? Goede voornemens die nu al niet helemaal gaan zoals je hoopte? Dat is heel normaal, vooral in de wintermaanden. Laten we daarom samen in actie komen en proberen om Blue Monday te verslaan! Trek je hardloopschoenen aan en ren met Team Studentenwelzijn een rondje van 5 kilometer over de campus. We verzamelen op maandag 16 januari om 16:00 voor het Radboud Sportcentrum. Zien we je dan?

Houd je niet van hardlopen maar wil je je wel graag inzetten voor de (mentale) gezondheid van je medestudenten? Dan kun je ook een donatie doen aan het Radboud Studentenfonds.

Bij vragen kun je mailen naar studentenwelzijn [at] ru.nl

Zit je niet goed in je vel?

Winter kan een moeilijke tijd zijn, maar je bent niet alleen. Uiteraard staan onze studentbegeleiders voor je klaar. Kijk hier wat ze voor je kunnen betekenen

maandag 16 januari 2023, 16:00