Bart Jan Suijkerbuijk
Bart Jan Suijkerbuijk

BOM-activiteit met de bewoners van Boszicht

maandag 8 mei 2023, 15:00 - 16:00
Een Radboudgebaar

BOM is een afkorting van Bewegen Op Muziek, een zeer kenmerkende activiteit van de Radboud Universiteit. Doordat je binnen je eigen mogelijkheden beweegt op verschillende soorten muziek is BOM leuk en toegankelijk voor iedereen. Zo ook voor de bewoners van Boszicht! Helma Jacobs en Astrid Creemers bezoeken deze woonlocatie voor ouderen in Brakkenstein om er daar samen een gezellige middag van te maken. Of de bewoners nou zelfstandig staan, ondersteund staan of zitten maakt niet uit! Iedereen is van harte welkom om mee te doen. 

Voor wie?

Dit is een besloten activiteit, speciaal voor de bewoners van ZZG zorggroep Boszicht

Wanneer
maandag 8 mei 2023, 15:00 - 16:00
Contactinformatie

Dit Radboudgebaar wordt aangeboden door het Radboud Sportcentrum. Het is onze missie om via sport, bewegen en ontspanning een bijdrage te leveren aan de vitaliteit, het welbevinden en de ontwikkeling van studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit. We bieden ruim 80 verschillende sport-, ontspannings- en cultuuractiviteiten aan zodat er altijd iets bij iedereen past!  
 
Voor vragen over het Radboud Sportcentrum en dit gebaar kun je mailen naar communicatie-rsc-cf [at] ru.nlrel="noreferrer noopener" target="_blank"