Bart Jan Suijkerbuijk
Bart Jan Suijkerbuijk

BOM-activiteit voor de kinderen van Basisschool Brakkenstein

vrijdag 12 mei 2023, 10:30 - 11:30
Een Radboudgebaar

BOM is een afkorting van Bewegen Op Muziek, een zeer kenmerkende activiteit van de Radboud Universiteit. Doordat je binnen je eigen mogelijkheden beweegt op verschillende soorten muziek is BOM leuk en toegankelijk voor iedereen. Zo ook voor de kinderen van Basisschool Brakkenstein! Kim Oyen en Lina Maria Ramirez zetten het podium op het schoolplein en maken er samen met de kinderen en hun leerkrachten een feestje van. Eerst een half uurtje met de onderbouw, en daarna een half uurtje met de bovenbouw. Voldoende bewegen is belangrijk voor iedereen. Leuk om op deze manier met de kinderen te delen hoeveel plezier je er ook aan kunt hebben.  

 

Wanneer
vrijdag 12 mei 2023, 10:30 - 11:30
Organisatie
Radboud Universiteit
Contactinformatie

Dit Radboudgebaar wordt aangeboden door het Radboud Sportcentrum. Het is onze missie om via sport, bewegen en ontspanning een bijdrage te leveren aan de vitaliteit, het welbevinden en de ontwikkeling van studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit. We bieden ruim 80 verschillende sport-, ontspannings- en cultuuractiviteiten aan zodat er altijd iets bij iedereen past!  
 
Voor vragen over het Radboud Sportcentrum en dit gebaar kun je mailen naar communicatie-rsc-cf [at] ru.nlrel="noreferrer noopener" target="_blank"