Twee studenten zitten al pratend samen aan een tafel bij Café C in het Elinor Ostromgebouw. De zon schijnt precies op hun tafel waardoor ze in het volle licht zitten.

Career Day: De werkplek van morgen

donderdag 30 mei 2024, 09:00 - 15:15
Kom naar de Career Day en maak kennis met de werkplek van morgen. Want of je nou bijna afstudeert of pas net bent begonnen, je kan niet vroeg genoeg beginnen met jezelf oriënteren op je toekomstige carrière.

Je kan het gehele programma bijwonen, of slechts een onderdeel ervan.

• In de ochtend ontdek je alles over hedendaagse thema's waar jij mee te maken kan krijgen als je op zoek gaat naar je eerste baan.
  • In de middag vertellen verschillende werkgevers over vaardigheden die belangrijk zijn bij hun werkplekken.

Career Area: CV-check, carrièreadvies en fotograaf

• Van 11.00 tot 14.00 uur: Laat je cv checken en stel je carrièrevragen.
  • Van 12.00 tot 13.30 uur: Laat een professionele profielfoto maken bij de fotograaf. Handig voor je cv en LinkedIn.

Aanmelden voor de career area? Niet nodig. Kom gewoon even langs. Je vind ons in het Elinor Ostromgebouw tussen de trap en de brug op de eerste verdieping.

Ochtendprogramma: Workshops

Middagprogramma: Werkgevers aan het woord

Dit wil je niet missen

Eén of meerdere workshops of bedrijfsessies gevonden waar jij bij wil zijn? Leuk! Je kan je aanmelden via de knop hieronder. Kies bewust, want met jouw aanmelding houd je een plekje bezet voor een ander. We rekenen daarom op je komst.

Ik wil me aanmelden

Ben jij (net) afgestudeerd? Dan kan je je aanmelden voor de Career Day via onderstaande knop.

Aanmelden als alumnus

donderdag 30 mei 2024, 09:00 - 15:15
Deadline inschrijving

Vragen? Stuur ze naar careerservice [at] ru.nl.