Agenda

Resultaat 1 - 20 van 301 resultaten
 • Workshop Keeping up the Spirit (EN)

  Vind je het lastig om de moed erin te houden, en lijdt jouw studie hieronder? Doe mee aan de workshop 'Keeping up the Spirit'.

 • Grip op je scriptie

  Tijdens de training grip op je scriptie analyseer je je jouw scriptieproces en vind je aanknopingspunten om weer in beweging te komen en/of te blijven met je scriptie.

 • Dagje Meelopen

  Wil je zeker weten of een opleiding bij je past? Kom een Dagje Meelopen. Tijdens deze dag loop je met een eerstejaarsstudent mee tijdens een gewone collegedag, op een dag die jou uitkomt. Je kunt zo ervaren hoe het is om te studeren.

 • Groepscursus Stukken beter schrijven

  Tijdens deze training nemen we het beleidsproces onder de loep en loodsen we je stap voor stap door het schrijfproces voor een heldere beleids- of adviestekst.

 • Groepstraining Presenteren the next level

  In deze training zet jij in twee sessies de volgende stap op het gebied van presenteren. Zo wordt het voorbereiden en geven van een presentatie niet alleen makkelijker, maar ook leuker.

 • Cursus Education in a Nutshell (EIN5 23-24)

  Gedurende deze cursus vertaal je didactische basisprincipes over leren en doceren naar de uitvoering van groepsonderwijs aan de Radboud Universiteit.

 • Banner AI cursus Radboud Academy

  Vijfdelige cursus AI in Perspectief

  In het dagelijks leven hebben we meer met kunstmatige intelligentie te maken dan we doorgaans beseffen.

 • Train in the landscape

  Vijfdelige cursus Klimaatverandering & Kolonialisme

  Het wordt wel de grootste en meest bedreigende crisis van onze tijd genoemd: de klimaatcrisis. Wist je dat de keuzes die in het Nederlandse koloniale verleden zijn gemaakt een enorme impact hebben op ons huidige klimaatbeleid?

 • A man attending an event in a lecture hall

  Masterclass de Wonderen van het Leven Lang Leren

  Om je persoonlijke talenten volop te ontplooien en om maximaal gebruik te kunnen maken van de voortdurend veranderende mogelijkheden in de wereld om je heen, zul je jezelf moeten

 • Cursus over Cursusontwerp (CD2A 23-24)

  In deze cursus leer je hoe je het ontwerp van je vak kunt verbeteren. Dit doe je op creatieve wijze, waarbij je theorie over actief leren, feedback en formatief handelen, de werking van het brein en het evalueren van je onderwijs gebruikt.

 • Proefstudeerdag Geneeskunde

  Tijdens een Proefstudeerdag kom je een dag langs op de campus en volg je een speciaal programma samen met andere studiekiezers. Zo krijg je een goede indruk van de universiteit en de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten en docenten.

 • Proefstudeerdag Biomedische Wetenschappen

  Tijdens een Proefstudeerdag kom je een dag langs op de campus en volg je een speciaal programma samen met andere studiekiezers. Zo krijg je een goede indruk van de universiteit en de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten en docenten.

 • Training Thesis and internship supervision (TIS5 23-24)

  Tijdens deze training leer je meer over de didactische achtergrond van scriptie- en stagebegeleiding. Ook kijken we naar wat studenten nodig hebben, wat hun opleiding vereist en wat jouw begeleidingsstijl is.

 • Introductiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers

  Tijdens de introductiebijeenkomst voor nieuwe medewerkers maak je kennis met de Radboud Universiteit en waar we voor staan. Ontmoet nieuwe collega’s, ga in gesprek met het college van bestuur en leer meer over de Radboud Universiteit in de quiz.

 • Mevrouw kijkend naar laptop

  Zo zit dat met jouw pensioen!

  Onze samenleving verandert voortdurend en uw pensioen verandert mee. Veranderingen in AOW-leeftijden, opbouw van ABP pensioen en keuzemogelijkheden wanneer je met pensioen gaat, maken pensioen vaak tot een lastig onderwerp.

 • Vaatgezondheid van patiënten met een verwijding van de buikslagader

  Mensen met een verwijding van de buikslagader, ook wel aneurysma van de abdominale aorta (AAA) genoemd, hebben een verhoogd risico op het ontwikkelen van andere hart- en vaatziekten.

 • Logo van Smash it!

  Rageroom: Smash It! - Radboudumc

  Zin om je helemaal uit te leven in een sloopruimte? De stress, spanning of frustratie er letterlijk even uit te slaan? Dit is je kans! Er wordt speciaal voor jou op de campus een zeecontainer omgebouwd tot de ultieme rage room!

 • Foto van twee mensen die marshmellows roosteren boven een bbq

  (On)comfortabele winter BBQ

  De winter komt eraan! De temperaturen zakken, de dagen worden korter, en het leven als student wordt een stuk stiller. Zoek het comfort van AKKU op tijdens deze (on)comfortabele winter BBQ!

 • Een zingend roodborstje op een tak

  Meditatief zingen: Op adem komen

  Tijdens deze korte workshop zing je samen met studentenpastor Mariek Fernhout een aantal bekende en minder bekende meditatieve chants. Zangervaring is niet vereist, het gaat om het samen zingen en ‘op adem komen’.

 • Nieuwe geordende fasen en kwantumkritikaliteit van 4f-elektronsystemen in hoog-magnetische velden en ultra-lage temperaturen

  In deze scriptie hebben we de eigenschappen onderzocht van de twee 4f-elektronsystemen PrOs4Sb12 en Cd-gedoteerde CeIrIn5, in hoog-magnetische velden en respectievelijk bij ultra-lage en lage temperaturen.