Masterclass Chemie van de Liefde

Chemie van de Liefde

Na deze masterclass weet jij meer over wat scheikunde te maken heeft met liefde. Daarnaast leer je hoe je geurstoffen kan maken en maak je je eigen parfum.

Algemeen

Liefde en scheikunde lijken op het eerste gezicht misschien niet zoveel met elkaar te maken te hebben. Toch zeggen we wel eens zoiets als ‘er is veel chemie tussen die twee’, waarmee dan een sterke aantrekkingskracht wordt bedoeld.

Zoals je wel weet vinden er in ons lichaam, en dus ook in onze hersenen, allerlei chemische reacties plaats. Sommige van deze reacties zorgen ervoor dat je je verliefd voelt. In deze masterclass leer je hier meer over.

Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor leerlingen van 5 en 6 VWO die het vak scheikunde volgen. Leerlingen kunnen zich hier aanmelden en 2 à 3 leerlingen per school kunnen deelnemen aan de masterclass. Na afsluiting van deze masterclass ontvang je een certificaat.

De inschrijvingen zijn gesloten.

04 april 2024, 09:00
    Onderwijsvorm
    Op locatie
    Bijeenkomsten
    04 april 2024, 09:00 - 16:30

Factsheet

Type onderwijs
    Masterclass
    Eindresultaat
    Certificaat

Contactinformatie

Heb je vragen over deze masterclass? Stuur een e-mail naar pucofscience [at] ru.nl.