Chemie van de Misdaad

Altijd al willen weten hoe forensische technieken helpen om misdaden op te lossen?

Chemie en misdaad hebben meer met elkaar te maken dan je misschien zou denken.

Heb je altijd al meer willen weten over hoe forensische technieken helpen om misdaden op te lossen en zou je zelf wel eens zo’n CSI stofje willen maken en testen? Of ben je benieuwd hoe synthetische drugs worden gemaakt en hoe men kan uitvinden of een stof een verdovend middel is en geen bakpoeder? Kom dan naar de Masterclass Chemie van de misdaad!

9:00-9:30 Ontvangst
    9:30-16:00 Colleges en Practicum

Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor leerlingen van 5 en 6 VWO die het vak scheikunde volgen. 2 a 3 leerlingen per school kunnen deelnemen aan de Masterclass. Na afsluiting van deze masterclass ontvang je een certificaat.

Nader te bepalen
    Deze masterclass is dit schooljaar al geweest, volgend schooljaar zal deze opnieuw plaatsvinden.
    Onderwijsvorm
    Op locatie

Factsheet

Type onderwijs
    Masterclass
    Eindresultaat
    Certificaat

Contactinformatie

Heb je vragen over deze masterclass? Stuur een e-mail naar pucofscience [at] ru.nl (pucofscience[at]ru[dot]nl).