Portretfoto Hedwig Roeling voor Radboudgebaar

Creatieve workshop voor leden Quiet Community

maandag 8 mei 2023, 13:30 - 16:00
Een Radboudgebaar

‘Logica brengt je van A naar B, maar verbeelding brengt je overal’ - Albert Einstein 

Kom een middag uit je hoofd door creatief aan de slag te gaan. Ook als je denkt geen talent te hebben, zul je jezelf verbazen over het eindresultaat en wat creatief bezig zijn met je kan doen.

Tijdens deze creatieve workshop in Villa Oud-Heyendael (Rene Descartesdreef 21, 6525 GL Nijmegen) gaat de PV Radboud samen met leden van de Quiet Community aan de slag.

Aanmelden

Stuur een mail naar info [at] pvradboud.nlrel="noreferrer noopener" target="_blank" title="mailto:info [at] pvradboud.nl" onder vermelding van ‘Workshop 100 gebaren’ om je aan te melden voor de workshop, vermeld ook met hoeveel personen je wilt deelnemen.

Wanneer
maandag 8 mei 2023, 13:30 - 16:00
Organisatie
PV Radboud
Contactinformatie

Dit gebaar wordt aangeboden door PV Radboud. Wij zetten ons al meer dan 55 jaar in om het welzijn en welbevinden van de medewerkers van de Radboud Universiteit en het Radboudumc te bevorderen. Dit doen we door leuke en verrassende activiteiten te organiseren die uitdagen, inspireren en verbinden.
Meer informatie of vragen over PV Radboud? Stuur een mail naar hedwig.roeling [at] ru.nlrel="noreferrer noopener" target="_blank"