CSRD in de boardroom (Symposium)

donderdag 22 juni 2023, 15:00 - 18:00

Op donderdag 22 juni a.s. organiseren het Van der Heijden Instituut (VHI) en Onderzoekscentrum Onderneming & Recht (OO&R) van de Radboud Universiteit Nijmegen samen met Stibbe een symposium met als titel 'CSRD in de boardroom: impact van de CSRD voor bedrijfsjuristen, bestuurders en commissarissen'. Dagvoorzitters zijn prof. Claartje Bulten (hoogleraar Ondernemingsrecht, VHI) en prof. Steven Hijink (hoogleraar Corporate Reporting, VHI en advocaat Stibbe).

De CSRD leidt niet alleen tot Europese harmonisering van duurzaamheidsverslaggeving, maar gaat veel verder. Ondernemingen moeten hun organisatie en governance aanpassen om te kunnen voldoen aan de CSRD. En dat op korte termijn. Tijdens dit symposium zullen verschillende sprekers vanuit uiteenlopende gezichtspunten hun gedachten delen over de gevolgen van de CSRD voor ondernemingen en hun juristen, bestuurders en commissarissen.

Graag nodigen wij u uit om bij dit symposium aanwezig te zijn. Klik hier om het programma te bekijken. U kunt zich aanmelden via onderstaande registratiebutton. In samenspraak met de Sectie Vennootschapsrecht van het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen (NGB) zijn er 30 plaatsen gegarandeerd voor leden van het NGB. Het symposium vindt plaats bij Stibbe in Amsterdam en duurt van 15.00 tot 18.00 uur. Wij ontvangen u graag vanaf 14.30 uur. Na afloop van de bijeenkomst bent u van harte welkom bij de borrel. Deelname levert 2 PO punten op indien voor u van belang.

AANMELDEN

Wanneer
donderdag 22 juni 2023, 15:00 - 18:00
Spreker
Locatie: Stibbe, Amsterdam
Contactinformatie

Organisator: OO&R, Van der Heijden Instituut en Stibbe