Cursus: Duurzaam Digitaal Erfgoed

vrijdag 4 oktober 2024, 09:30 - donderdag 14 november 2024, 16:00

De digitale infrastructuur is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Die ontwikkeling biedt volop kansen voor onderwijs en onderzoek, en stelt bovendien nieuwe eisen aan de ontsluiting en presentatie van ons erfgoed. Deze science-based cursus, waarin de Radboud Universiteit samenwerkt met de Universiteit Maastricht, verkent in drie modules de manieren waarop erfgoedprofessionals adequaat kunnen inspelen op de digitale revolutie.

More info
vrijdag 4 oktober 2024, 09:30 - donderdag 14 november 2024, 16:00
Spreker
Prof. dr. Johan Oosterman, dr. Chris Dols, drs. Odin Essers & dr. Bart Zwegers
Locatie
Limburgs Museum, Venlo (Dag 1), Universiteit Maastricht (Dag 2) & Campus Radboud University (Dag 3)
Radboud Academy

De kosten van deze cursus zijn € 1.250,00. Meld je je aan vóór 1 september, dan betaal je slechts € 1.000,00. De prijs is inclusief koffie en thee (vrijgesteld van BTW). Medewerkers en (oud-)studenten van de Radboud Universiteit en het Radboudumc krijgen 10% korting.