Cursus Education in a Nutshell (22EIN12)

18 oktober 2022

Tijdens deze cursus leer je om didactische basisprincipes over (online) doceren en (afstands)leren te relateren aan je rol als docent aan de Radboud Universiteit.

Type cursus, training of opleiding
Datums
Deadline inschrijving
Schrijf je nu in

Doelgroep

Startende docenten (bijv. promovendi, docenten-4, post-docs) met enige ervaring in het begeleiden van werkgroepen, scriptiestudenten of stagiaires en die zich willen verdiepen in de didactiek van hoger onderwijs. In plaats van voorafgaand, volg je deze cursus idealiter parallel aan of na je onderwijstaken.

Werkwijze tijdens de cursus

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van circa 3 uur. Tijdens deze bijeenkomsten is er veel ruimte voor uitproberen en uitwisselen van ervaringen met mede-promovendi. Bovendien kun je gecoacht worden op één van je onderwijstaken door de trainer. Bij succesvolle afronding van de cursus ontvang je een certificaat. De cursus is in het Engels, tenzij alle deelnemers Nederlands spreken.

Bijeenkomsten

• 18 oktober 2022, 13:00 - 16:00 uur
  • 08 november 2022, 13:00 - 16:00 uur
  • 22 november 2022, 13:00 - 16:00 uur
  • 06 december 2022, 13:00 - 16:00 uur

Kosten

De totale werklast is circa 28 uur en verdeeld over ongeveer 2 maanden. Deelname is kosteloos.

Aantal sessies
Intakegesprek

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.