Resultaat 1 - 20 van 274 resultaten

NeurotechEU Summer School on EEG Functional Connectivity

Tijdens deze NeurotechEU summer school zullen we alle noodzakelijke theoretische en praktische tools aanreiken voor het berekenen van hersennetwerken op corticaal niveau met behulp van scalp EEG.

New developments in Acute Kidney Injury in the Intensive Care Unit

.

Leren in en voor een veranderende zorgpraktijk

De manier waarop artsen worden opgeleid verandert continu, om telkens aan te passen aan de veranderende gezondheidszorg.

Beoordeling van chirurgische uitvoering bij slokdarmoperaties met operatievideo’s

Een essentieel onderdeel voor de behandeling van patiënten met slokdarmkanker is de slokdarmoperatie. Alleen meer dan de helft van de patiënten krijgt een complicatie na de operatie.

• Pensioen

Nederlandstalige Pensioenvoorlichting ABP

Als medewerker van de Radboud Universiteit kun je een pensioenvoorlichting volgen van het ABP.

Isomer-resolved Spectroscopy and Imaging of Biomolecules

Veel biomoleculen hebben twee of meerdere verschijningsvormen, zowel in gasfase als in de natuurlijke omgeving.

• Workshop: EndNote Quick Start

EndNote Quick Start

EndNote Quick Start (NL)

• Man praat met vrouw in een werksetting

Workshop 'Arbeidsvoorwaarden' (Nederlands)

In de workshop 'Arbeidsvoorwaarden' (Nederlands) leer je wat arbeidsvoorwaarden zijn en hoe je erover kunt onderhandelen.

Het evalueren van lopen bij mensen met artrose: vanuit het lab, naar de buitenwereld

Artrose van de knie of heup is een van de belangrijkste oorzaken van fysieke beperking. Wanneer er sprake is van ernstige klachten kan er voor een gewrichtsvervangende operatie worden gekozen.

Digitale inclusie van oudere migranten en laaggeletterden: Wat werkt?

De bijeenkomst is gericht op professionals en beleidsmakers en andere geïnteresseerde die betrokken zijn bij het welzijn, zorg en de integratie van oudere migranten en laaggeletterden.

Edu-games: Give-away en spelsessie voor docenten/personeel

Neem je collega's mee, pak een spel en speel het in de Koffiehoek op de 15e verdieping. Of neem je eigen spel mee.

• Vrouw aan het werk in de community garden

Klusdag Community Garden

De Community Garden is een gezamenlijke moestuin die speciaal is opgezet voor en door de medewerkers en studenten van de Radboud Universiteit. Je bent van harte welkom om mee te doen aan de klusdag op 29 mei.

• Studenten samen aan het werk op een laptop.

Online Masterweken

Heb je nog geen keuze voor een masteropleiding gemaakt? Geen probleem. Laat je informeren op ons online platform door docenten, studieadviseurs en studenten en krijg een goede indruk van onze masteropleidingen.

Geheugenvorming bij adaptatie van reikbewegingen

We leven in een continu veranderende omgeving. Hoewel we zonder problemen vanaf de passagiersstoel een andere radiozender kunnen instellen als de cruisecontrol is ingeschakeld, lukt ons dit niet als de bestuurder gas geeft terwijl we dit doen.

• Radboud Writing Lab

Kennislunch │ Langdurige scriptietrajecten begeleiden

Het is een bekend fenomeen: studenten die lang bezig zijn met hun scriptie. Wat kunnen we doen om deze studenten te helpen? Kunnen we voorkomen dat dit überhaupt gebeurt? Over deze vragen organiseert het Radboud Writing Lab een gratis kennislunch.

• European Elections. What is at Stake? | Current Affairs Lecture with Radboud scholars

European Elections. What is at Stake? | Actualiteitencollege met jurist Jasper Krommendijk en politicoloog Anna van der Vleuten

Hoe gaat het Europees Parlement eruit zien na de verkiezingen in een steeds rechtser Europa? Kom luisteren naar jurist Jasper Krommendijk en politicoloog Anna van der Vleuten over de gevolgen van de Europese verkiezingen.

Wanneer inheemse en uitheemse soorten elkaar ontmoeten. Effectbeoordeling en beheer van invasieve rivierkreeften en vissen in rivierecosystemen

Introducties van organismen buiten hun natuurlijke verspreidingsgebied vinden steeds vaker plaats door de toenemende globalisatie van menselijke activiteiten.

• Professor Ioannis Sechopoulos

Oratie professor Ioannis Sechopoulos

Hoogleraar aan de Radboud Universiteit / Faculteit der Medische Wetenschappen met de leeropdracht Advanced X-ray Imaging Methods spreekt op donderdag 30 mei 2024 om 15.45 uur precies een inaugurele rede uit (in het Engels).

• Een proostmoment met twee kopjes koffie en een glas cola

TLC Onderwijscafé - RECONNECT: Increasing student well-being

Constantina Markou vertelt hoe het doel om studenten te helpen nieuwe mensen te ontmoeten en contacten te leggen heeft uitgepakt. RECONNECT is een mooi voorbeeld van een TLC voucher die grote en directe impact heeft op studenten.

CPO Actualiteitendag

De CPO Actualiteitendag vindt plaats op vrijdag 31 mei 2024 bij Van der Valk Zuidas te Amsterdam. Wilt u uw kennis efficiënt en voordelig opfrissen? Kom dan naar de CPO Actualiteitendag en kies 1 of 2 van de 8 topcursussen.