Resultaat 1 - 20 van 289 resultaten
  • Studenten zitten te kletsen buiten op de campus

Intensieve zomercursus Social Dutch I

Wil jij graag in korte tijd de basis van het Nederlands leren? Dan is deze intensieve zomercursus Social Dutch I iets voor jou.

Inloopspreekuur | Career Service Rechten

Ben jij deze zomer op zoek naar een stage/baan en kan je wel wat hulp gebruiken? Kom dan langs of plan een online- afspraak in met Career Service Rechten.

• Studenten zitten te kletsen buiten op de campus

Intensieve zomercursus Social Dutch II

Ben je een expat en wil je graag Nederlands met je collega's spreken? Heb je Social Dutch I afgerond en zoek je een vervolgcursus? Dan is deze intensieve zomercursus Social Dutch II van één week iets voor jou.

Inloopspreekuur | Career Service Rechten

Start je studie met skills

Start je studie met skills is een driedaags programma voor vwo-scholieren die voor het eerst een bachelor gaan volgen. Via het programma leer je de universiteit kennen en krijg je verschillende colleges en workshops.

• Intro 2023

Radboud Intro 2024

De Radboud Intro is een kennismakingsperiode voor alle nieuwe bachelorstudenten aan de Radboud Universiteit. Niet verplicht, wel onmisbaar! De Radboud Intro vindt plaats van 18 t/m 25 augustus 2024.

Eendaagse training: E-mailen in het Engels

Tijdens deze eendaagse opfriscursus leer je hoe je een effectieve en overtuigende e-mail schrijft in correct Engels.

• Schrijvende student

Workshop EndNote Quick Start (NL/EN)

Instructie over het gebruik van het referentiebeheerprogramma EndNote 21.

Uitspraaktraining Engels

Geef je wel eens presentaties in het Engels of spreek je regelmatig met internationale collega's? Met een betere uitspraak kom je duidelijker en geloofwaardiger over en krijg je meer zelfvertrouwen bij het communiceren in het Engels.

CPG op Historicidagen

Het CPG verzorgt een sessie tijdens de historicidagen in Maastricht. Thema van de sessie is Discipline en dissidenten. Een talkshow over politiek in de jaren tachtig.

• Groep studenten staat voor het grote podium te juichen voor de mainstage van het Introfestival

Radboud Introfestival

Zin in een feestje? De Radboud Intro wordt op zaterdag 24 augustus feestelijk afgesloten met het Radboud Introfestival in Park Brakkenstein. Van creatieve workshops en theater tot toffe muzikale artiesten op de Mainstage: er is voor ieder wat wils!

• medewerkersoverleg met grafiek

OUTRO 2024

Ben je bijna afgestudeerd? Heb je behoefte aan ondersteuning en motivatie om de volgende stap in je carrière te zetten? Dan is de OUTRO '24 van Career Service Social Sciences iets voor jou!

Measurement of D Meson Production - Probing QCD and LFV \tau decay with the ATLAS detector

Op 26 augustus 2024 om 14:30 is de promotie van E.Y.S. Chow.

• Inside Out 2. Over positieve effecten van media | Film en gesprek met mediapsycholoog Rebecca de Leeuw

Inside Out 2 en de positieve effecten van media

Wat kunnen kinderen en jongeren (maar ook volwassen) leren van films? Kijk na een korte inleiding naar de nieuwe film 'Inside Out 2' en sluit daarna aan bij het gesprek over hoe media een positieve bijdrage kunnen leveren aan ons welbevinden.

Temporal aspects of asymptotic safety: From Euclidean to Lorentzian spacetime

Op 27 augustus 2024 om 10:30 is de promotie van J. Wang.

• Een docent schrijft op een whiteboard

TIP-sessie 'Introductie voor nieuwe docenten'

Introductiebijeenkomst voor nieuwe docenten van de Faculteit der Sociale Wetenschappen, waarin het Teaching Information Point je alles vertelt wat je moet weten voor het succesvol geven van onderwijs.

Methods and lessons in long-read proteogenomics

Op 27 augustus 2024 om 12:30 is de promotie van mevrouw MSc. R.L. Salz.