Banner Onderwijsdagen - Vandaag opleiden voor morgen

De Onderwijsdagen

maandag 20 maart 2023, 09:00 - donderdag 23 maart 2023, 18:00

In onze snel veranderende samenleving en wankele wereld is het de vraag hoe en waarvoor we onze jongeren opleiden. Sta jij wel eens stil bij deze vragen? Met het evenement De Onderwijsdagen (20 t/m 23 maart 2023) bieden de Radboud Universiteit, het Radboudumc, HAN University of Applied Sciences en ROC Nijmegen ruimte om over het onderwijs van vandaag én morgen na te denken.

Vandaag opleiden voor morgen

Met het thema Vandaag opleiden voor morgen willen we docenten helpen om grip te krijgen op de vele ontwikkelingen in de maatschappij en in het onderwijs. We belichten het thema vanuit vier invalshoeken:

• De docent als eeuwige student (docenten).
  • De student als collega (studenten).
  • Trending topics (onderwijspraktijk).
  • Lost in transition (samenleving).

Doelgroep

De Radboud Universiteit, het Radboudumc, HAN University of Applied Sciences en ROC Nijmegen organiseren De Onderwijsdagen samen. Alle onderwijsprofessionals van die instellingen zijn uitgenodigd voor het evenement. Ook studenten met een opleidingsachtergrond op gebied van leren en onderwijs, zijn van harte welkom om deel te nemen.

Deelname is kostenloos voor medewerkers en studenten en het programma zal voor zowel Nederlandstaligen als Engelstaligen toegankelijk zijn.

Alle informatie over De Onderwijsdagen

maandag 20 maart 2023, 09:00 - donderdag 23 maart 2023, 18:00
Contactinformatie

De Onderwijsdagen worden georganiseerd door het Radboud Teaching and Learning Centre, het Radboudumc, HAN University of Applied Sciences en ROC Nijmegen.

Wil je meer weten over De Onderwijsdagen of heb je een goed idee? Neem contact op met de organisatie via onderwijsdagen [at] ru.nl.