Deelname aan pilot nieuw BKO-traject collegejaar 2023-2024 FdM

donderdag 1 juni 2023, 20:00
Voeg toe aan agenda
Starten met je BKO-traject in collegejaar 2023-2024? Schrijf je dan nu in.

De nieuwe werkwijze zal tijdens de pilot op een aantal punten worden doorontwikkeld. Het aantal docenten dat vanaf september 2023 kan deelnemen aan de pilot is daarom nog steeds beperkt. We vragen je om je sowieso in te schrijven als je in de loop van collegejaar 2023-2024 wilt starten met jouw BKO-traject. In de loop van collegejaar 2023-2024 hopen we de mogelijkheden voor deelname geleidelijk op te schalen zodat alle docenten voor wie deelname passend is aan de slag kunnen. Ook verwachten we in het begin van 2024 tot definitieve afspraken over de invulling van de nieuwe werkwijze te komen.

In de nieuwe werkwijze ga je op basis van de afspraken die je bij de intake hebt gemaakt aan de slag met je ontwikkeling op een BKO-competentiedomein. Je wordt begeleid door een BKO-coach en door een supervisor/mentor van je eigen faculteit. Het doel is dat je tijdens het pilotjaar in elk geval één competentiedomein afrond en waar mogelijk meer.

De deadline voor het inschrijven is donderdag 1 juni.

Wanneer kom je in aanmerking voor deelname?

  • Je bent een docent en doet het komend collegejaar onderwijservaring op die aansluit bij minimaal twee BKO-competentiedomeinen. Of je bent een promovendus met een duidelijke onderwijstaak in het komend collegejaar die qua ervaring aansluit bij het competentiedomein ‘onderwijs uitvoeren’ of ‘studenten begeleiden’.
  • Je leidinggevende (of opleidingsdirecteur) staat achter je aanmelding voor de pilot.
  • Je kan goed omgaan met het feit dat de aanpak in een pilotfase nog verder moet worden doorontwikkeld en er als gevolg daarvan soms wat onduidelijkheid over de aanpak of route zal zijn.
Wanneer
donderdag 1 juni 2023, 20:00
Organisatie
Education Support