Docentendag Natuurkunde

Vanuit het PUC of Science van de RU organiseren we op donderdag 31 oktober een natuurkunde docentendag met als thema "Proef de Masterclass", waarbij docenten dezelfde interessante Masterclasses kunnen volgen die we ook aan VWO-leerlingen bovenbouw aanbieden. Deze Masterclasses blijken ook heel interessant als nascholing/achtergrondkennis voor eerste én tweedegraads docenten natuurkunde. Ook natuurkunde TOA's zijn van harte welkom!

Uit thema's als MRI, nucleaire geneeskunde, kosmische straling, infraroodspectroscopie en radio-astronomie kan worden gekozen. Elke Masterclass bestaat uit een lezing en een praktische sessie. Deze worden gegeven door onderzoekers van de RU/RadboudUMC.

Algemeen

Daarnaast zullen er plenaire lezingen worden gegeven over hot topics binnen de RU. De openingslezing zal gaan over de nieuwste ontwikkelingen in de neurotechnologie. De dag zal worden besloten met een lezing over de laatste ontdekkingen en prachtige beelden die gemaakt zijn met de James Webb Ruimtetelescoop.

Tijdens de lunch en bij de borrel na afloop (ism studentenvereniging Marie Curie) is er de mogelijkheid om bij te praten met collega's of nieuwe contacten te leggen.

Voorinschrijving

Om een indruk te krijgen van het aantal deelnemers vragen we belangstellenden zich via onderstaande knop in te schrijven voor de voorinschrijving via onderstaand menu.  Als er meer deelnemers zijn, zullen we uiteindelijk ook meer parallelle Masterclass sessies organiseren. De voorinschrijving is verder zonder enige verplichting. Iedereen die zich via de voorinschrijving heeft opgegeven, krijgt een vroege keus bij de keuze van de Masterclass en een klein presentje van de Radboud Universiteit bij uiteindelijke deelname. We hopen natuurlijk op een grote opkomst!

De uiteindelijke inschrijving voor de dag zal plaatsvinden begin september. Kosten zullen €50 bedragen, inclusief lunch en borrel.
    De bijeenkomst kan worden ingezet ten laste van het eigen persoonlijke nascholingsbudget.

Voorinschrijven!

Voorlopig programma

Huygensgebouw RU Nijmegen

09:30-10:00 Inloop