Maan van Megen
Maan van Megen

Donaties voor de creatieve ruimte van AZC Nijmegen

maandag 8 mei 2023, 12:00
Een Radboudgebaar

In een vrij nieuw opgericht AZC (Asielzoekerscentrum) in Nijmegen komt een creatieve ruimte. Hier kan worden gelezen, geknutseld en nog veel meer. Wij willen namens Den Geitenwollen Soc. en de Radboud Universiteit bijdragen aan het invullen van de ruimte zodat asielzoekers er even creatief tot rust kunnen komen. Het doel is om boeken in vreemde talen, knutselspullen en andere items die creatief gebruikt kunnen worden in te zamelen voor zij die het nodig hebben. De actie loopt van 17 april tot en met 8 mei.
 
Woordvoerder AZC: “We willen graag creatieve activiteiten aan bewoners gaan aanbieden en we zijn nog op zoek naar donaties van materialen. Maakt niet uit wat, zo lang het maar creatief benut kan worden. Boeken geschreven in buitenlandse talen zijn ook erg welkom!” 

Logo Den Geitenwollen soc.
Wanneer
maandag 8 mei 2023, 12:00
Organisatie
Radboud Universiteit
Contactinformatie

Het gebaar wordt georganiseerd door de Goede Doelencommissie van Studievereniging Den Geitenwollen Soc. (en de Radboud Universiteit). Zij organiseren een aantal acties in het jaar voor verschillende Goede Doelen en proberen zo de studievereniging iets terug te laten doen voor anderen. Het mailadres waar naar gemaild kan worden voor vragen en andere zaken is: maanvanmegen [at] gmail.comrel="noreferrer noopener" target="_blank"