EFMD Global Career Fair 24 April

EFMD Global Career Fair

woensdag 24 april 2024, 09:00 - 16:00

De EFMD Global Career Fair georganiseerd door Highered vindt plaats op 24 april 2024. Dit virtuele evenement is jouw kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers van over de hele wereld. Waarom deelnemen?

• Ontmoet werkgevers: Ontdek diverse carrièremogelijkheden en werkgevers die actief op zoek zijn naar studenten en pas afgestudeerden, zoals jij.
  • Direct contact: Voer tekst- en videogesprekken met vertegenwoordigers van bedrijven. Leg contacten die kunnen leiden tot interessante stages en vacatures.
  • Ontdek wat bij je past: Leer werkgevers kennen die overeenkomen met jouw waarden en doelen. Krijg inzicht in hun cultuur, mogelijkheden en wat hen uniek maakt.
  • Persoonlijk: Stem je interacties af op je interesses. Of je nu op zoek bent naar een stageplaats of een full time baan, jij hebt de controle over de gesprekken.
  • Relevante mogelijkheden: Open deuren naar mogelijkheden in verschillende sectoren en op verschillende locaties, die aansluiten bij jouw ambities.

Aanmelden?

1. Ga naar de Highered Global Fair registratiepagina
  2. Als je nog geen account hebt, meld je dan eerst aan
  3. Klik op "Events" bovenaan het menu en meld je aan voor de "Global Career Fair"