Resultaat 1 - 20 van 395 resultaten
  • The NeurotechEU Internship Program

NeurotechEU Internship Program at the University of Bonn

Ontdek een ultramodern onderzoekslaboratorium aan de Universiteit van Bonn via het NeurotechEU Stage Programma.

• Participatie in chirurgische innovatie: Ieders technologie

Chirurgische innovaties worden vaak op grote afstand van de patiënt ontworpen en onderzocht worden. Dit proefschrift laat zien dat ontwikkelaars patiënten en naasten niet als belangrijke betrokkenen zien.

• Natuurkunde studenten maken samen opdrachten

PPO-Inspiratiesessie

Om studenten goed voor te bereiden op de toekomst is het ontwikkelen van een persoonlijke en professionele identiteit cruciaal. We kijken op 29 februari naar inspirerende opdrachten waarmee studenten leren te reflecteren op hun eigen ontwikkeling.

• Rare versus common cancers in the Netherlands

Zeldzame kankers vormen een groot deel van de totale kankerlast: één op de vijf patiënten met kanker heeft een zeldzame vorm van kanker.

• Student aan het werk op de laptop in Maria Montessori

Workshop 'Hoe optimaliseer je jouw netwerk met LinkedIn' (Engels)

In de workshop 'How to optimise your network via LinkedIn' (Engelstalig) ga je je LinkedIn-profiel optimaliseren en leer je hoe je je (LinkedIn-)netwerk kunt inzetten bij het vinden van een stage of een baan.

• Partnership event Alliander & Radboud Universiteit

Op 29 februari 2024 vieren Alliander en de Radboud Universiteit twee jaar intensieve samenwerking. We nodigen je graag uit om bij deze mijlpaal stil te staan tijdens een feestelijke bijeenkomst voor medewerkers en studenten van beide organisaties.

• Bijeenkomst resultaten eerste jaar samenwerking met Alliander

Partnership event Alliander & Radboud Universiteit

Alliander en de Radboud Universiteit vieren op 29 februari 2024 twee jaar intensieve samenwerking met een open event voor alle medewerkers en studenten van beide organisaties.

• Training Toetsen met gesloten vragen (ACEQ1)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische principes van toetsen met gesloten vragen en ga je aan de slag met het verbeteren van jouw eigen toetsvragen.

• Public space in endless motion: The politics of markets in the Netherlands

.

• Groep pratende mensen tijdens een borrel

TLC Onderwijscafé - The Write Space

Het Onderwijscafé is dé plek om een keer per maand op donderdagmiddag met collega's even bij te kletsen over relevante, leuke, prikkelende en inspirerende onderwijstopics. In februari gaan we in gesprek over The Write Space.

• Boekoslag Oorlogsboeven van Jan Julia Zurné

Oorlogsboeven. Fietsendiefstal tijdens de Tweede Wereldoorlog

In deze lezing vertelt historica Jan Julia Zurné over de achtergrond van de Nederlandse ‘fietsendiefstalepidemie’ tijdens WO2, de oorlogsboeven die zich eraan schuldig maakten en gaat ze in op de vraag hoe de Nederlandse justitie hierop reageerde.

• Proefstudeerdag European Law School

Tijdens een Proefstudeerdag kom je een dag langs op de campus en volg je een speciaal programma samen met andere studiekiezers. Zo krijg je een goede indruk van de universiteit en de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten en docenten.

• Proefstudeerdag Recht & Economie

• Proefstudeerdag Rechtsgeleerdheid

• Proefstudeerdag Recht & Management

• Proefstudeerdag Notarieel Recht

• Training Thesis and internship supervision (TIS9 23-24)

Tijdens deze training leer je meer over de didactische achtergrond van scriptie- en stagebegeleiding. Ook kijken we naar wat studenten nodig hebben, wat hun opleiding vereist en wat jouw begeleidingsstijl is.

• Een geestelijke weg naar een goede toekomst

Op deze bezinningsdag volgen we de geestelijke weg van de heilige Ignatius.

• Picture of Eline Jammaers

Trajectories of inclusion

In dit evenement bespreken we de onderbelichte mogelijkheid dat organisaties na verloop van tijd minder inclusief worden en onderzoeken we de rol van relationele patronen hierin.

• De preventie van eierstokkanker door weghalen van de eileiders

Eierstokkanker heeft een ongunstige prognose, voornamelijk omdat deze vorm van kanker doorgaans pas in een vergevorderd stadium wordt ontdekt.