Agenda

Resultaat 1 - 5 van 5 resultaten
 • Logo van illustrator

  Adobe Illustrator basics

  Tijdens deze workshop leer je de basis van Illustrator en maak je (een begin met) je eigen wetenschappelijke poster. Voorkennis van Adobe Illustrator is niet nodig!

 • Vijfdelige cursus Revolutie & Democratie

  Sinds de aanval van Trumps stoottroepen op het Capitool in Washington op 6 januari 2021 en zeker sinds de inval van Poetins Rusland in ‘broederland’ Oekraïne op 24 februari 2022, weten wij opnieuw waar wij in het Westen voor staan: voor vrijheid en democratie en tegen onderdrukking en autoritaris

 • Vierdelige cursus Levensstijl & Gezondheid

  Onderzoekers van het Radboudumc doen naar al deze zaken onderzoek. Ze brengen je op de hoogte van de nieuwste inzichten en onderzoeksresultaten. Reuze interessant en je steekt er tegelijkertijd wat van op dat je op je eigen levensstijl kunt toepassen!

 • Student met VR-bril op

  SIG XR Exchange

  Zie jij kansen voor virtual of augmented reality in jouw onderwijs? Of zie je die niet, maar ben je wel benieuwd naar wat deze technologie het onderwijs kan bieden? Kom dan naar de meetup van de Special Interest Group eXtended Reality en ontdek het!   

 • Vierdelige cursus Complottheorieën

  Waar komen complottheorieën vandaan en hoe kan het dat mensen er gevoelig voor zijn? Waarom gelooft de één in een theorie die voor de ander totaal ongeloofwaardig is? Op deze vragen gaan we in tijdens deze cursus.