Resultaat 1 - 5 van 5 resultaten
  • Nimma Talks; je mag me alles vragen

Nimma Talks presenteert: 'Je mag me alles vragen'

Weet je even niet meer welke kant je op moet? Of ben je heel nieuwsgierig naar het levensverhaal van bijzondere mensen?

TLC Welkomstbijeenkomst (19-01)

Ben jij net begonnen als docent bij de Radboud Universiteit? Gun je zelf dan een kort moment van reflectie en sluit aan bij de welkomstbijeenkomst van het TLC. Reflectie en nieuwe collega's ontmoeten staan centraal.

• Justine Bakker geeft college

Anders kijken: over de noodzaak en uitdaging van een verscheidenheid aan perspectieven in je syllabus

In deze workshop ga je aan de slag met je eigen onderwijs syllabus. We gaan in gesprek over het belang van een verscheidenheid aan stemmen, perspectieven, achtergronden, invalshoeken en ervaringen in het vormgeven en de opzet van je onderwijs.

TLC Welkomstbijeenkomst (20-04)

TLC Welkomstbijeenkomst (22-06)