Resultaat 1 - 11 van 11 resultaten

Publish your dissertation via 'Radboud Dissertation Series'

Graag nodigen we je uit voor de workshop die we organiseren voor PhD’s om onze nieuwe service ‘Geef je proefschrift uit via Radboud Dissertation Series’ toe te lichten.

Start je studie met skills

Start je studie met skills is een driedaags programma voor vwo-scholieren die voor het eerst een bachelor gaan volgen. Via het programma leer je de universiteit kennen en krijg je verschillende colleges en workshops.

• Comeniusgebouw B

Neem een kijkje in het toetsgebouw

Van 16 t/m 19 september is het Comeniusgebouw tijdens de lunchpauze geopend. Hier worden de meeste digitale toetsen aan de Radboud Universiteit afgenomen. Je kan beide locaties (A en B) bezoeken.

• Studenten in de Refter aan het werk

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn.

• Students sitting in the grass in Summer

Bachelor Online Voorlichting

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

•  Students walk through the dentistry building of Radboud University.

Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag(deel) meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

• Studenten aan de balie tijdens de open dag.

Bachelor Open Dag

Op zoek naar een leuke studie? Dan is de Bachelor Open Dag iets voor jou! Krijg voorlichting over onze opleidingen, kom sfeer proeven op de campus en ontdek wat studeren aan de universiteit inhoudt.

• Twee studenten op de groene campus van de Radboud Universiteit

Master Open Dag

Kom naar de Master Open Dag! Ontdek onze campus en krijg informatie over al onze (pre-)masterprogramma's. Bij een aantal opleidingen kun je ook online deelnemen.

• Studenten achter een laptop in de Refter op de Radboud Universiteit.

Master Online Voorlichting

Bekijk voorlichtingsvideo's van onze masteropleidingen in ons online platform. Meld je aan en bekijk de video's waar en wanneer je wilt.