Agenda

Resultaat 1 - 20 van 191 resultaten
 • Fasekoppeling ('phase-locking') in gedragsrapportages

  Ritmische modulaties van cognitieve processen, zoals perceptie, aandacht, besluitvorming en beweging, zijn onderwerp geweest van intensief onderzoek. Aangenomen wordt dat deze ritmes de dynamiek van de neurale verwerking weerspiegelen en de sensorische en motorische functies coördineren. 

 • Schrijfsessie BKO-portfolio (UTQWS9a)

  Tijdens een schrijfsessie kun je je focussen op het werken aan je BKO-portfolio onder begeleiding van een BKO-coach.

 • The electronic nose as a possible point of care diagnostic in Tuberculosis

          

 • Coördinatie van spraakproductie en -begrip

  In dit proefschrift is onderzocht hoe irrelevante achtergrondgesprekken de spraakproductie beïnvloedden en welke strategieën sprekers gebruiken om deze beïnvloeding het hoofd te bieden.

 • Radboud Impact Festival

  Op het Radboud Impact Festival kun je onder het genot van een relaxte festivalvibe ervaren wat jij kunt doen voor een duurzame toekomst. Het Erasmusplein vormt de main stage. Verspreid over de campus zijn er workshops, lezingen en een Movie Night. Volg ons op Instagram voor updates!

 • Vaccinatie besluitvorming en vaccinatie acceptatie onder reformatorische christenen in Nederland

  De reformatorische gezindte in Nederland staat bekend als een subgroep met een lage vaccinatieacceptatie. Door de lage vaccinatiegraad in deze groep, hebben zij een hoger risico op uitbraken van infectieziekten.

 • Impact Market

  Wil je impact maken vanaf de campus? Bezoek de Impactmarkt!

 • Poster van World Ocean day 2023

  World Ocean Day x RCSC Hybrid Colloquia

  Ter ere van World Oceans Day op donderdag 8 mei, rondt RCSC zijn Ocean Colloquium Series af met Michelle Bastian, Universiteit van Edinburgh en Universiteit van Oslo, die op afstand haar onderzoek presenteert over:

 • Medewerkersbijeenkomst ontwikkeling Duurzaam Werk(plek)concept

  Op donderdag 8 juni organiseren de Faculteit der Letteren en de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen een bijeenkomst om haar medewerkers te informeren over de voortgang in de ontwikkeling van het werk(plek)concept.

 • Leven lang Ontwikkelen banner

  Leven Lang Ontwikkelen Week

  Wil jij een betekenisvolle bijdrage kunnen blijven doen aan onze veerkrachtige samenleving? Dan is het belangrijk om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen, je hele leven lang. Ook ná je studie.

 • Vergroot draagvlak voor duurzaamheid met communities

  Wil jij weten hoe je het draagvlak voor duurzaamheid in jouw organisatie kunt vergroten? Ben je op zoek naar nieuwe manieren om duurzaamheid te verankeren in de bedrijfsvoering? Laat je dan op donderdag 8 juni inspireren door Willem Elbers.

 • Beeldvormende technieken en biomarkers voor het onderscheid tussen de ziekte van Parkinson en atypische parkinsonismen

  De diagnose parkinson stellen is niet eenvoudig. Zeker in vroege stadia kan het lastig zijn om parkinson te onderscheiden van een groep andere aandoeningen die er op het eerste gezicht identiek uitzien (parkinsonismen).

 • Active Engagement Workshop

  In deze workshop nemen we je mee in de verhalen van verschillende sprekers die zich al actief begeven in de duurzame community. Zij laten zien dat je je op verschillende manieren hard kan maken voor duurzaamheid.

 • Afscheidsrede prof. dr. A. Smelik

  Op donderdag 8 juni 2023 geeft hoogleraar Anneke Smelik een afscheidscollege getiteld Meditatie over mode.

 • Workshop Biodiversity

  In deze workshop neemt een tweetal experts je mee in de wereld van biodiversiteit en maak je de vertaalslag naar hands-on acties die jij kunt uitvoeren om jouw omgeving biodiverser te maken. Uiteraard gericht op gezamenlijke acties met je vrienden en medestudenten.

 • Impact Dinner

  Dineer samen met duurzaamheidsexperts van de Radboud Universiteit. Zij bepreken de vier centrale duurzaamheidsambities en gaan in op vraagstukken die leven onder studenten.

 • Conference: Parliament contested?

  Het doel van deze conferentie is de rol van de nationale parlementen en de nationale beleidsvormingsprocessen in de jaren zeventig opnieuw te beoordelen in het licht van de toenemende mondiale uitdagingen en de buitenparlementaire druk die zich voordeed.

 • Training Thesis and internship supervision (22-TIS-11)

  Tijdens deze training leer je meer over de didactische achtergrond van scriptie- en stagebegeleiding. Ook kijken we naar wat studenten nodig hebben, wat hun opleiding vereist en wat jouw begeleidingsstijl is.

 • OO&R-promovendipresentatie Maarten Remmink

  Op 9 juni om 10.00 uur presenteert Maarten Remmink zijn proefschriftonderzoek over rechtsvorderingen en insolventie.

 • Changes and Contrasts in Attitudes Towards Ethnic Minorities

  Het Nederlandse migratiedebat wordt gekenmerkt door sterk gepolariseerde en verhitte verhoudingen. Op grond van mediaberichten zou je denken dat dat iedereen óf sterk voor óf sterk tegen de komst van migranten en vluchtelingen is.