Twee mensen zitten met hun rug naar de camera in het gras. In de achtergrond staat een luidspreker op een standaard en er hangen lampjes in de bomen.

Global Garden Night

donderdag 23 mei 2024, 18:00 - 22:00
Hou je van (nieuwe) mensen ontmoeten? Of/en van heerlijk internationaal eten in een groene omgeving?

Kom dan naar de Global Garden Night! Deze avond is de afsluiting van de Mental Health Weeks waar aandacht voor en openheid over jouw mentale gezondheid centraal staat. Dit willen we samen met jullie vieren.

Geniet daarom tijdens deze avond van een gratis vegetarisch internationaal buffet (gemaakt door Meet and Eat) en test jouw muzikale kennis tijdens de muziekbingo.

Mental Health Weeks

Deze activiteit is onderdeel van de Mental Health Weeks van 13 t/m 24 mei. Besteed extra aandacht aan je mentale gezondheid en praat er open over met anderen.

Bekijk het volledige programma

donderdag 23 mei 2024, 18:00 - 22:00
Studentenkerk
Contactinformatie

Vragen over deze activiteit? Neem dan gerust contact met ons op via studentenwelzijn [at] ru.nl (studentenwelzijn[at]ru[dot]nl).